'Paradise'-babe deler ukendt fortid: Det var mit største issue - Her & Nu

'Paradise'-babe deler ukendt fortid: Det var mit største issue

Sheena havde besluttet sig for ikke at dele det med nogle. Men noget fik hende til at skifte mening.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. maj 2020 kl. 12:00

– Nu deler jeg noget, som jeg ikke ville dele til at starte med.
Sådan begynder Sheena fra dette års ‘Paradise Hotel’ sit seneste opslag på Instagram. Tidligere har hun afsløret, at hun tidligere har været gift, men denne gang omhandler det noget helt andet, som stod på for fem år siden.

Her var der 15 kilo mere af Sheena. (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Freja åbner op: Jeg ville ønske, der var en anden udvej
– Jeg vejede 15 kilo mere, end hvad jeg gør nu. Jeg havde det elendigt med min krop på daværende tidspunkt, og jeg syntes, alt tøj var grimt til mig. Jeg havde ingen selvtillid, hvor andre ting også spillede ind – min vægt var mit største issue, skriver Sheena videre i opslaget.
24-årige Sheena gjorde sig bemærket på ‘Paradise Hotel’ med sit smukke, mørkglødet ydre, som faldt i god smag hos især Daniel. Til gengæld måtte hun også igen og igen forsvare, at hun ikke var “blank”, når det gjaldt det taktiske spil, og her udviste hun på intet tidspunkt tegn på et dårligt selvværd.

Her har Sheena det ikke godt. Hun har valgt at slette mange billeder fra den tid for at kunne begynde på ny. (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Oliver afslører: Sådan snød vi på ‘Paradise Hotel’
Nu er hun nemlig blevet stærk nok til, at hun tør fortælle om den svære tid. Men først nu.

– Før syntes jeg, at det var pinligt at dele det med andre, men det er det jo slet ikke. Mange mennesker går igennem sådan en periode, hvor man har følt sig lidt forkert på en eller anden måde, siger Sheena til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy lykkelig: Jeg er gravid

Blev mere og mere syg

‘Paradise Hotel’-baben har valgt at dele sin fortid med et dårligt forhold til sin krop, da hun oplever, at det er et problem blandt mange unge piger. Derfor vil hun med sin historie vise, hvor skadeligt det kan være, når en slankekur løber løbsk. Det var nemlig, hvad der skete for hende selv, og det hele begyndte, fordi Sheena sammenlignede sig med modeller og andre piger på sociale medier.
LÆS OGSÅ: Endelig! Ærlig Amalie forklarer forholdet til Mikkel Skelskov
– Jeg spiste faktisk ikke en skid, for at sige det ligeud. Det gik meget hurtigt, og folk omkring mig kommenterede, at jeg havde tabt mig alt for meget. Ikke nok med det, så blev jeg også mere og mere syg. Mit immunforsvar var blevet svagt på grund af manglende næring, skriver Sheena om den tilstand, hun til sidst var endt i.
Hun blev aldrig diagnosticeret med en spiseforstyrrelse og kunne heldigvis med hjælp fra lægen bryde ud af den onde cirkel og begynde at have fokus på sundhed. Det medvirkede til, at hun tog lidt på igen og blev vegetar, som hun er i dag. Hun er i dag taknemmelig for, at det aldrig nåede at gå alvorligt galt.
Sheena selv mener heller ikke, at hun udviklede en decideret spiseforstyrrelse.
– Men jeg oplevede en forvirring, og det kunne sagtens have udviklet sig dertil, hvis ikke jeg indså nogle ting. Jeg har det helt fint i dag og håber, at jeg med mit opslag kan hjælpe andre piger, som kan relaterer sig til min situation dengang.
LÆS OGSÅ: DR præsenterer corona-konsekvenserne for ‘Den store bagedyst’ og ‘Gift ved første blik’
Herunder kan du se Sheenas Instagram-opslag, hvor hun også viser et billede fra dengang, hun havde det svært med sin krop. 

 

View this post on Instagram

 

Nu deler jeg noget, som jeg ikke ville dele til at starte med. Men jeg ved at der er nogen unge piger som har gået/går med de tanker som jeg selv har haft, og de skal ikke føle sig alene. For 5 år siden vejede jeg 15 kg mere end jeg gør nu, jeg havde det elendigt med min krop på daværende tidspunkt, og synes alt tøj var grimt til mig. Jeg havde ingen selvtillid, hvor andre ting også spillede ind – Min vægt var mit største issue. Grunden til at de her tanker om min egen krop opstod, var at jeg så på alle de flotte slanke modeller på de sociale medier, tv, reklamer ect. Og at jeg indimellem fik kommentaren at jeg var tyk – Ved godt idag, at det tit var ment i sjov dengang, men man skal huske på, at selvom nogen ting er ment i “sjov”, så kan modtagerens opfattelse være anderledes. Jeg følte at jeg var tyk, selvom jeg var ganske normal. Det resulterede i at jeg tabte mig, og det var slet ikke på en sund måde at jeg startede. Jeg spiste faktisk ikke en skid, for at sige det ligeud. Det gik meget hurtigt, og folk omkring mig, kommenterede på at jeg havde tabt mig alt for meget. Ikke nok med det, så blev jeg også mere og mere syg. Mit immunforsvar var blevet svagt, pga. manglende næring i kroppen. Det gik heldigvis op for mig, efter et par besøg ved min søde læge, at jeg nok måtte begynde at indse at min måde at leve på, ville ødelægge min krop, mere end det ville gavne mig. I stedet for at sulte, begyndte jeg at omlægge min kost til noget sundt og det resulterede i at jeg tog lidt på igen, og fik mere indsigt i sundhed i form af kost og ernæring. Jeg valgte dengang vegetarlivstilen, for at hjælpe mig selv, og fandt frem til mange gode eksempler. På den måde fik jeg hurtigt vendt mig selv væk fra den sygelige levevej. Jeg er så glad og taknemmelig for at jeg fik øjnene op, inden at jeg sad fast. Nogen piger kan komme til at sidde fast i det, og det kan blive svært at komme ud af det igen, når man først har trådt ned i et hul. Husk altid at se på dig selv som et menneske. Mennesker er forskellige, og der er ingen som er perfekt. Lad aldrig andres ord / billeder påvirke dig til noget negativt om dig selv!! ?

A post shared by ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? (@sheenawrodriguez) on May 3, 2020 at 4:35pm PDT

Læs mere om