Vivi indrømmer: Havde det svært i ny sæson 'Paradise'

Da hun kom til Mexico mærkede Vivi, hvor træt og mættet hun var.

En uge hjemme i Danmark var alt, hvad Vivi nåede mellem sæson 19 og 20 af 'Paradise, som blev optaget i begyndelsen af 2023. Derfor var det heller ikke nemt for hende at tjekke ind på hotellet igen.

LÆS OGSÅ: 32-årig TV 2-kendis ramt af hjertestop: Reddet af kæresten

- Jeg havde det ærligt rigtig rigtig svært. Jeg havde lige været dernede i 1,5 måned med nogle helt andre mennesker, og jeg nåede at være hjemme i nogle dage, og så kom jeg hurtigt derned igen. Jeg sammenlignede meget med den sidste sæson, og jeg var enormt enormt træt, fortæller Vivi og forklarer:

- Når jeg ser tilbage nu, var jeg meget træt, da jeg kom derned. Jeg var virkelig træt, for det var en hård oplevelse, på trods af at man ser nu på tv, at folk de stoler på mig - det vidste jeg ikke.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-stjerne er blevet stewardesse

Alligevel sagde hun ja til at deltage igen, selvom hun var meget i tvivl, da hun blev spurgt. Hun blev dog rådet af familie og venner til at sige ja igen.

LÆS OGSÅ: Patrick Weber: Meldte ven til politiet

- Jeg tænkte, at det var en god oplevelse sidst, men jeg nød det ikke nok. Så jeg ville bare ned og lave en masse drama og have det sjovt, fortæller Vivi med et smil, men slår dog fast, at det ikke kun er drama, vi kan vente os.

- Vivi i sæson 19 var meget egoistisk og tænkte kun på sig selv, og Vivi i sæson 20 er ikke på den måde.