Türker og Sarah jubler: Vi glæder os meget

Parret går en spændende tid i møde.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. april 2021 kl. 11:05

Det hotte ‘Paradise Hotel’-par har længe set frem til den 1. maj, hvor det hele tiden har været planen, at de skulle overtage deres nye hus.

I begyndelsen af februar skrev 28-årige Türker Alici og 25-årige Sarah Tiedt nemlig under på en købsaftale for det hjem, som skal være deres base, når de en dag skal forloves, giftes og stifte familie.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne gravid og forlovet med 10 år yngre mand

Men nu har det vist sig, at de to uger før overtagelsesdatoen ikke behøver at vente i spænding længere.

– Vi får nøglerne i dag, som vi skal ud og hente, og der kommer til at være gang i et stort renoveringsprojekt, som vi glæder os utroligt meget til, fortæller en glad Türker til Realityportalen.

Huset ligger placeret i Aarhus, hvor parret til nu har boet sammen i en lejlighed i samme by. Den giver de dog ikke helt afkald på endnu.

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist melding

– Vi kommer til at bo i lejligheden, vi har nu, indtil vi lige får flyttet tingene. Men vi kommer også til at bo i huset under renoveringen, forklarer han.

I februar fortalte Türker også om den plan, der er med det nye hjem, som i den grad skal istandsættes.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Paradise’-stjerne skulle have deltaget i ny sæson: Det er ærgerligt

– Det skal både laves udvendig og indvendig, så det bliver et nyt look og new yorker stil indvendig! Det bedste er, at der er plads til mit homegym! Glæder mig ekstra meget til at vise jer, hvad jeg har i tankerne med det, fortalte han.

Det hele vil man kunne følge på Sarah Tiedts Instagramprofil og på Türkers egen kanal på Youtube.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ! ‘Årgang 20’-baby indlagt