Trist ung mor tvunget til stor beslutning: Endnu et nederlag

Den unge mor er ikke glad for det, men sammen med familien er hun nødt til at flytte igen.

Af Jonas Sand - 12. januar 2019 kl. 19:27

Det har ikke været helt nemt for Kamilla Skov og hendes forlovede, Stephen Kjær, at finde et sted, hvor parret og deres børn kan bo. De skulle være flyttet ind i deres drømmehus den 1. september sidste år, men kort før indflytningen blev de uvenner med husets ejer, og de måtte derfor finde et andet sted at bo.
Heldigvis fandt parret dog et nyt hus, de kunne rykke ind i, men det er langt fra endt som den store lykke. Siden indflytningen har det meste af familien var uforklarligt syge, og det har de nu fundet årsagen til. Det skriver den unge mor på Instagram.
– Hele vores hus er angrebet af fugt og skimmelsvamp. Den eneste, der ikke har været syg, er Stephen. Men jeg har været skidt tilpas siden oktober nu, Sophia har været syg et par gange, og Liam skal nu have maske med medicin i, fordi han altid hoster – men er først startet, siden vi flyttede ind her, skriver hun og fortsætter:
– Jeg orker virkelig ikke at skulle flytte igen – endnu et nederlag. Men mine børns velbefindende kommer i første række – og selvfølgelig den baby, jeg har i maven, skriver hun og slår fast, at alt nok skal blive godt igen.
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Kamilla fortælle om sit forhold til ‘De unge mødre’.


LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud efter hård fødsel: Jeg måtte i fuld narkose

Ingen hjælp fra kommunen

Kamilla fortæller til Realityportalen, at parret fredag havde haft besøg af kommunen. Det møde gik dog ikke, som de håbede på.
– Kommunen har været ude i dag (fredag, red.), men på grund af en eller anden lovgivning, så må der være et antal procent skimmelsvamp i et hus. Hun mente ikke, at problemet var stort nok til at kunne gøre noget, siger Kamilla og fortsætter:
– Det eneste, hun kan, er at kontakte min udlejer og sige, at han skal isolere alle vinduer bedre og nye fuger. Ellers skal vi tørre fugten af hver eneste dag, hvis vi ikke vil blive mere syge. Så ja, en rigtig træls situation, da udlejer nok ikke går med til dette.
LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor stopper i ‘De unge mødre’

Tvunget til at flytte

Det betyder, at den gravide Kamilla, kæresten Stephen og alle børnene igen er nødt til at rykke teltpælene op og flytte.
– Altså, jeg har jo været syg non-stop, siden vi flyttede ind, og lægen kan ikke sige hvorfor – så jeg går ud fra, at det er, fordi det er så fugtigt og koldt her. Så ja, en flytning er nok den eneste løsning. Desværre, siger Kamilla og fortæller, at det ikke er med hendes gode vilje, at familien igen flytter.
– Men en flytning kræver også en masse penge, og så er det vildt stressende med to børn samtidig. Men jeg kan ikke fungere ordentligt, når jeg altid er syg. Vi leder efter en lejlighed, men de hænger ikke på træerne her i Rødding. Ligeså vel gør pengene jo heller ikke. Jeg står lidt på en skillevej lige nu, og jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal.
Kamilla og Stephen er derfor nu på boligjagt. Til sommer kommer parrets andet fælles barn til verden – Kamillas tredje i alt.
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser
Herunder kan du se det opslag, som Kamilla har delt på Instagram:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Når alting bare er noget værre lort, så kigger jeg ofte ned på min tatovering, som sidder på min hofte. “This too shall pass”.. Den sætning har hjulpet mig meget. Alting har en slutning. Ingenting vare forevigt. Dårlige dage slutter. Gode dage slutter. Den har mange betydninger. Men for mig, så betyder den at selvom det er svært lige nu, så bliver det bedre. . Hele vores hus (lejet) er angrebet af fugt/skimmel. Den eneste der ikke har været syg, er Stephen. Men jeg har været skidt tilpas siden oktober nu. Sophia har været syg et par gange og Liam skal nu have maske med medicin i, fordi han altid hoster. (Men er først startet siden vi flyttede ind her)… Jeg orker virkelig ikke at skulle flytte igen.. endnu et nederlag. Men mine børns velbefindende kommer i første række – og self den baby jeg har i maven. Jeg sidder lige nu og venter på at kommunen kommer, da udlejer ikke ville gøre noget ved det. For fanden man.. send lige noget held i vores retning! Som om vi ikke har været igennem nok!? 🙁 . Alting bliver godt igen.. jeg ved det. Men lige nu, så er alt bare noget FUCKING pis… undskyld mit franske, men kan virkelig ikke lige overskue det her ? . Og så tak til alle mine følgere, som har kommet med råd og fif, ift skimmel mm. Jeg lytter til jer alle, selvom jeg ikke kan svare jer allesammen. ??

Et opslag delt af ??????? ??❀? . (@leverpostejsmoar) den