CHOK: Ung mor stopper i 'De unge mødre'

Den kommende sæson bliver det sidste, seerne får lov til at se til den unge mor.

Af Jonas Sand - 27. december 2018 kl. 19:25

Når den kommende sæson 27 af ‘De unge mødre’ løber over skærmen i starten af det nye år, er det med at nyde de øjeblikke, hvor man får lov til at følge med i hverdagen hos Nanna-Johanne Jensen. Efter sæsonen er hun nemlig ikke længere deltager i reportageserien.
Den unge mor dukkede første gang op på skærmen i februar tidligere i år, og siden har hun delt ud af sin hverdag med to børn med to forskellige fædre. Seerne har blandt andet hørt, hvordan hun kommer fra et indremissionsk hjem, og Nanna-Johanne har delt ærligt ud om hjertesorger og sin mors selvmordsforsøg og efterfølgende indlæggelse. Men snart er det altså slut.
– Jeg har taget en stor beslutning. Min Facebook-side er blevet lukket ned, min blog er opsagt og udløber til marts, og sæson 27 af ‘De unge mødre’ bliver vores sidste sæson, fortæller Nanna-Johanne i et opslag på Instagram.
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se klippet, hvor Nanna-Johanne gav slip på fortiden.


LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om chok: Barnets far har en anden kæreste
LÆS OGSÅ: Højgravide Princess Natascha viser maven frem

Viser ikke den rigtige hverdag

For et halvt år siden fortalte Nanna-Johanne til Realityportalen, at sønnen Miclas ikke længere måtte blive vist på skærmen på grund af drengens far. I første omgang besluttede den unge mor sig for at fortsætte med sin anden søn, Julius, men hun åbnede op for, at det kunne være hendes sidste sæson.
– Jeg ved ikke, om det er sidste sæson. Nu må vi se, hvordan det går. Om det bliver for mærkeligt uden Miclas, eller om det er okay; om folkene bag ‘De unge mødre’ ønsker os med fremadrettet; og om tiden bliver til det. Det hele skal jo passe sammen. Jeg frygter lidt, at det bliver underligt, for det er jo ikke hele sandheden. Hverdagen er anderledes. Der er det os alle tre; Miclas, Julius og mor – de tre musketerer, sagde hun dengang.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘De unge mødre’-Michelle trækker sig efter stor fejl: Det er så svinsk!
Og nu er Nanna-Johanne altså kommet frem til, at det hele bliver for underligt, når hun ikke må have begge sine sønner med.
– Miclas fik kun lov at være med i den første sæson, og derfor føler jeg ikke, at det viser vores egentlige hverdag længere. Derudover har vi travlt med skole og hverdag. Man vil stadig kunne følge med på Instagram, hvis man skulle have lyst til det, skriver hun og slår fast, at hun har været glad for at medvirke.
– Det har været en oplevelse at være med, og jeg har lært meget om mig selv og tilmed fundet kærligheden. Der har selvfølgelig også været nogle ulemper ved at være med; at folk man ikke kender føler, at de kan skrive grimme ting om en, og pludselig ved ting om en, som man ikke engang selv vidste, men alt i alt har det dog været en god oplevelse. Jeg har taget de positive beskeder til mig, så mange tak for dem.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René
LÆS OGSÅ: Princess Natascha afslører: Novah skifter navn

En endelig beslutning

Selv om Nanna-Johanne for det meste har været glad for at være en del af reportageserien, så var det nemt for hende at sige stop. Det fortæller hun til Realityportalen.
– Nej, jeg synes ikke, det var (en svær beslutning, red.). Som jeg skrev på min Instagram, så føler jeg ikke, at det er hele billedet af vores familie, der bliver vist længere, så jeg føler egentlig, at det kom meget naturligt, siger hun og slår fast, at familien ikke vender tilbage på et senere tidspunkt.
– Miclas’ far ændrer ikke mening, så ja – det er et endeligt stop. Jeg kunne vælge at fortsætte bare med Julius og Michael, men det ønsker jeg ikke, siger Nanna-Johanne.
Dermed bliver den kommende sæson altså den sidste, hvor du kan følge Nanna-Johanna og Julius. Den sendes på Kanal 4 og Dplay i starten af det nye år.
SE BILLEDERNE: Ung mor i imponerende vægttab
LÆS OGSÅ: Deltager raser mod ‘De unge mødre: Det passer ikke!
Herunder kan du se det billede, som Nanna-Johanne har delt:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Halløj ☺️ Har taget en stor beslutning. Min facebookside er blevet lukket ned, min blog er opsagt og udløber til marts, og sæson 27 af de unge mødre bliver vores sidste sæson. Miclas fik kun lov at være med i den første sæson, og derfor føler jeg ikke at det viser vores egentlige hverdag længere. Derudover har vi travlt med skole og hverdag. Man vil stadig kunne følge med på Instagram hvis man skulle have lyst til det. Det har været en oplevelse at være med, og jeg har lært meget om mig selv, og tilmed fundet kærligheden ? Der har selvfølgelig også været nogle ulemper ved at være med: at folk man ikke kender føler de kan skrive grimme ting om en, og pludselig ved ting om en, som man ikke engang selv vidste, men alt i alt har det dog været en god oplevelse. Har taget de positive beskeder til mig, så mange tak for dem ? God dag ?

Et opslag delt af Nanna-Johanne Fonnesbæk Jensen (@nannajohanne96) den


LÆS OGSÅ: Trist ung mor: Vores drømme er knust
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare