Tidligere 'Love Island'-babe sygemeldt med angst - Her & Nu

Tidligere 'Love Island'-babe sygemeldt med angst

Isabella Sonne deler sin angst på Instagram, hvor hun er meget åben omkring de udfordringer, den har bragt med sig.

Af Anna Løwe - 28. november 2019 kl. 16:58

Den tidligere deltager i ‘Love Island’ 25-årige Isabella Sonne går gennem en svær periode. Hun er sygemeldt på grund af angst og deler mange af sine tanker og følelser med sine knap 20.000 følgere på Instagram.
I et opslag fra den 1. november skriver Isabella, at hun burde tage ud og feste og fejre J-dag, ligesom de fleste andre 25-årige gør det. Men med invaliderende angst er det bare ikke så nemt.
– Det er aftener som disse, hvor jeg føler mig mest ensom. Jeg hader weekender. Dér er alle ude og more sig, og jeg er lige her i min seng, klar til at sove kl. 22:30. Jeg er jo for helvete stadig en ung kvinde på 25, som burde være ude og danse, indtil jeg får så ondt i fødderne.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe i nyt projekt: vil hjælpe unge piger
Og i et andet opslag, fra den 30. oktober, lægger Isabella ikke skjul på, hvad hun går og kæmper med:
– De, som har fulgt mig længe, ved, at min profil er ét stor virvar af følelser. Og på min profil går vi gennem hele følelsesregisteret. Hvorfor skulle mit mentale breakdown skjules fra omverdenen?

I ser ikke alt

Isabella gør det dog også klart, at det ikke er ALT, hun deler med sine mange følgere. I en story fra 27. oktober svarer hun på spørgsmål, og da en følger spørger, hvordan hun har det med, at så mange ved, hvad han bakser med, svarer hun:
– Det er mit eget valg, så det har jeg det helt fint med. Folk skal bare huske, at jeg kun viser det, jeg vil, og at I kun ser/kender til 20% af mit liv. Glem ikke det.

Isabella deltog i den forrige ‘Love Island’, hvor hun også løb ind i problemer. Hun blev involveret i en del drama med de andre deltagere, som hun blev uvenner med, og til sidst blev hun sendt hjem til Danmark igen.

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’
SE BILLEDERNE: Sådan er Nadia Shilas og Heidis nye lejlighed