'Love Island'-babe i nyt projekt: Vil hjælpe unge piger

‘Love Island’-opmærksomheden har givet deltageren Isabella mod på at kaste sig ud i et nyt selvhjælpsprojekt.

Af Lykke Buhl - 15. december 2018 kl. 8:55

Vi lærte 24-årige Isabella Sonne at kende i ‘Love Island’, da hun kom ind og indtog villaen ved at give et frækt show til villaens drenge. Siden gjorde hun sig uvenner med en lidt for stor stak af villaens beboere og blev sendt hjem til Danmark igen.
Men på baggrund af successen fra TV3-programmet har Isabella nu besluttet sig for, at hun vil prøve kræfter med noget helt nyt.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede ‘Love Island’-telefonerne
– Jeg har lige været med i ‘Love Island’, og det betyder, at jeg har fået rigtigt, rigtigt mange følgere. Der er rigtigt mange, der kigger på mig og læner sig op ad den person, jeg er og hvordan, jeg ser ud. Så jeg er kommet lidt frem til, at jeg måske skulle kaste mig ud i noget foredrag omkring den ideelle krop og samfundets svar på det perfekte her i verden, fortæller Isabella i en instagramvideo, hvor hun spørger sine følgere, om der ville være grobund for en sådan foredragsturné med hende.
Til foredraget tænker Isabella, at hun vil hjælpe især unge piger ved at give dem værktøjer til at styrke deres selvtillid og komme igennem svære perioder som mobning. Det vil hun blandt andet gøre ved at aflære meditationsteknikker og ved at dele ud af sin egen historie om lavt selværd.
‘Love Island’-Isabella betegner nemlig sig selv som buddhist og har i sin jagt på at lære at acceptere sig selv boet en måned hos en buddhist i Sverige. Til foredragsrækken vil Isabella derfor benytte sig af de værktøjer, hun lærte på opholdet i Sverige – værktøjer såsom meditation og mindfulness.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører romantisk forhold til ‘Love Island’-kvinde
Til Realityportalen uddyber Isabella, at hun allerede har modtaget nok positiv respons til, at hun vil gå igang med planlægningen af foredragsturnéen.
– Jeg er blevet meget mere motiveret nu efter at have læst kommentarerne og den respons, der er kommet retur! Nu skal jeg bare kaste mig ud i det og have styr på alt det praktiske, samt indhold og så videre og så videre. Det er jo en proces, der kan tage en del tid! Men jeg er spændt og glæder mig til at se, om det kan lykkedes, fortæller Isabella om foredragene, der i første omgang vil være gratis og foregå på Sjælland.
SE VIDEOEN: Heidi slår den største skid under Nadia Shilas bryllup
LÆS OGSÅ: Stort stjernepar går fra hinanden kort efter fødslen
Her kan du se Isabellas fem videoer, hvor hun fortæller om foredragsprojektet

View this post on Instagram

? HJÆLP MIG… JEG HAR FÅET EN IDÉ; Men jeg kan ikke gøre det uden Jer! Jeg er så heldig og priviligeret over at nå op på 12.000 følgere. Det er 12.000 mennesker jeg når ud til! Hvorfor ikke bruge det til noget fornuftigt? Lige siden jeg kom hjem fra Love Island har jeg modtaget beskeder fra unge piger i alderen 10-20 år som søger råd og hjælp mod mobning, dårligt selvværd, selvmordstanker og andre triste ting som børn i den alder, ikke burde tænke på eller bøvle med. Jeg er ingen udlært foredragsholder, jeg er ikke en guru eller livsstilscoach, men jeg er en ung kvinde med livserfaring, gåpåmod og et åbent sind og hjerte som gerne vil hjælpe, hvor der kan hjælpes. Jeg er førhen rejst ud af landet for at tage på buddhistisk lejr/ophold, for at finde indre ro og accept. Jeg kommer til at inddrage meditation og mindfulness i foredraget. Det jeg nu skal bruge jer til, er at tjekke overstående videoer ud af mig som plaprer løs og skriv gerne en kommentar eller DM, hvis i kunne være interesserede i at jeg kastede mig ud i projektet. Jeg skal nok komme med flere udmeldinger om hvad foredraget kommer til at indeholde helt specifikt, men jeg er nødt til at se om der er publikum til det. Er du forældre og ønsker at tilmelde dit barn? Så skriv en privat besked til mig, så giver jeg mere information undervejs. Husk at hvis du er under 18 år, så skal du spørge en forælder eller værge om lov først. Undskyld den lange smøre. Jeg vil bare så gerne gøre en forskel for jer alle! Tusind tusind tak for din tid hvis du har set alle videoer og læst hele denne tekst. Jeg er jer evigt taknemmelig for ALT ❤️ PS. I må meget gerne dele dette opslag på jeres mystory ved at trykke på det lille papirfly-ikon under videoen til venstre. På den måde når jeg ud til flere unge og flere meninger ❤️
#uperfektperfekt #gørenforskel #hjælp #socialemedier #ideellekrop #tabu #erjeggodnok #loveislanddk #denvirkeligeverden

A post shared by ISABELLA SONNE ?✨ (@isabellasonne) on


LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig
LÆS OGSÅ: Linse trækker stikket på serien: Den fortsætter ikke