Svend fandt kærligheden i ‘Landmand søger kærlighed’: Sådan er det gået siden optagelserne

Svend og Maryna fandt kærligheden i ‘Landmand søger kærlighed’, nu har de taget skridtet videre og er flyttet sammen.

Af Rikke Lynge - 3. november 2020 kl. 20:55

Svends Hansen, 42, valgte ukrainske Maryna Varkholiak, 30, til romantisk weekend i ‘Landmand søger kærlighed’, og da Lene Beier besøgte Svend nogle uger senere, havde han stadig kontakt til Maryna, men de havde ikke fået sat titel på forholdet endnu – dog var de lige ved at blive kærester, fortæller Svend i programmet.

Siden optagelserne sluttede for to måneder siden, er der sket meget hos Svend og Maryna, der nu er mere end kærester.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Svend fra ‘Landmand søger kærlighed’ har en særlig samling

– Maryna er flyttet ind den 10. oktober, og så har hun fået job her i området, så det er nemt, fortæller Svend til HER&NU.

Maryna har fået job på en grisegård i Lemvig, så det er nemt for hende at komme frem og tilbage i hverdagen.

LÆS OGSÅ: Anders og Torben fylder rundt: Drømmer om dobbeltbryllup

Planlægger renovering

Marina har en drøm om at renovere Svends retro-gård til en mere moderne en af slagsen, og måske en nylig opstået vandskade i køkkenet kan blive startskubbet til den drøm.

– Jeg har fået en vandskade i køkkenet, som vi roder lidt med. Så vi skal lige finde ud af, hvordan rummet skal deles op, og om det skal laves moderne i forhold til ny standard. Vi taler om at lave køkken/alrum, fortæller Svend, der dog ser en stor fordel i at vente med renoveringen til sommer, hvor det er mere tørt i vejret.

LÆS OGSÅ: Landmand Svends retro indretning: Jeg bor sådan, indtil en kvinde laver det om

Maryna får lov at bestemme det meste i forhold til den nye renovering, men Svend har også sine meninger.

– Når hendes vilde drømme bliver lige store nok, så sætter jeg foden ned, men vi skal finde ud af det sammen, griner Svend.

LÆS OGSÅ: Ifølge Umut: Dette ‘Vild med dans’-par bliver kærester

Drømme for fremtiden

Lige nu koncentrerer Svend og Maryna sig om at lære hinanden bedre at kende og om at finde en rytme under samme tag, men hvis alt fortsætter i samme positive udvikling, så ved parret godt, hvad der står højt på ønskelisten.

– Min største drøm er at få et barn og en rar mand, og jeg håber, at Svend er den mand, som jeg søger, fortæller Maryna.

– Der skal også et bryllup til på et tidspunkt, men nu tager vi det stille og roligt og lærer hinanden at kende. Vi har kun kendt hinanden i fire-fem måneder, så det er ikke længe, fortæller Svend.

LÆS OGSÅ: Har fået svar på coronatest