Støjbergs takkefest: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager bagte på Inger

‘Landmand søger kærlighed’-deltageren, Allan Jensen, havde en helt særlig rolle til Inger Støjbergs takkefest.

Af Helle Bill Madsen - 5. juni 2022 kl. 9:55

Der var mange kager i ovnene i dagene op til Kristi Himmelfarts dag i Hadsund hos Inger Støjberg, hendes familie, venner og naboer.

Uden at blinke havde Inger Støjberg inviteret alle, som havde sendt blomster, vin og støtte til hende under den nyligt overståede rigsretssag og afsoning til en kæmpestor takkefest på den smukke Visborggaard Slot.

LÆS OGSÅ: SE DEM HER: Alle pigerne i sæson 2 af ‘Bachelor’

Det var der mere end 1200 mennesker, som takkede ja til.

– Min søster og min mor har bagt så mange kager, at det kan man slet ikke forstå. Og naboerne har været med til at sætte det hele op. Alle har passet deres arbejde om dagen, og så har vi gået herude og sat det op om aftenen. Og ingen har nogensinde prøvet at lave sådan et arrangement før, sagde en lykkelig og lettet Inger Støjberg, 49, om aftenen, da festen var overstået.

LÆS OGSÅ: Christiane viser baby-bulen frem: Stram sag

Overvældende dag

Især var der hjælp fra en lidt uventet kant.

– Allan fra ‘Landmand søger kærlighed’ har været en stor hjælp og har gået her hele dagen, fortalte Inger og gav Allan Jensen fra ‘Landmand søger kærlighed’ 2021-sæsonen et kæmpe kram.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard reagerer på Teiturs sag: Gemte følelserne væk

– Inger er kæmpe ‘Landmand søger kærlighed’-fan, og så skrev hun til mig: ”Vil du bage kage?”, og det ville jeg selvfølgelig godt. Det er jo altid sjovt, fortalte Allan, 46, der bor i Hem ved Mariager.

Musikken på gårdspladsen var forstummet, og kage, øl og kaffe var støvsuget, da Inger Støjberg gjorde klar til at vende bilen hjemad til sin labrador Ludvig.

LÆS OGSÅ: Anders og Torbens mareridt i Thailand: Alt gik galt

– Det har været en overvældende dag, og jeg er simpelthen så glad for, at jeg fik trykket alle i hånden og sagt tak. Det betyder alt for mig. Man skal nok have været i min situation for at kunne forstå, hvor meget det betyder for mig.

Allans mazarinkager med flag og Ingers velkendte knold i nakken var meget populære. (Foto: Niels Henrik Dam)

Læs mere om