Christiane viser baby-bulen frem: Stram sag

Christiane har gået i løst tøj indtil nu, men viser nu maven frem.

Af Rikke Lynge - 28. maj 2022 kl. 18:55

Christiane Schaumburg-Müller er gravid med sit andet barn, og for første gang viser hun baby-bulen frem offentligt.

– Jeg havde ikke troet, jeg ville hoppe i så stram en kjole. Det går jo ikke helt i hånd med min baggy preggo stil… men jeg blev overtalt, og jeg må sgu sige, at jeg havde det overdrevet godt, fortæller Christiane, der i weekenden var hoppet i en stram leopardsag.

LÆS OGSÅ: Sidney Lees vilde liv: Skånede ikke sig selv

Christiane bærer kjolen flot med den efterhånden store baby-bule.

– Det er ikke længere en tyk delle. Baggy stilen vinder stadig på hverdagsplan, og hvem ved, måske jeg ender i stramt igen. Det vil tiden, følelsen og kroppens udviklingen vise, skriver Christiane fortsat til sit opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Christiane løfter sløret: Intimt bryllup

Christiane venter barn med sin forlovede, Daniel Åxman, der har to børn fra et tidligere forhold. Christiane selv har sønnen Constantin på fem år med sin eksmand Liam O’Connor, også kendt som rapperen L.O.C.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører: Jagter ny partner

Se Christianes flotte baby-bule herunder: