SMUGKIG: Reality-hunk indtager 'Dagens mand'

I aftenen skal en tidligere tv-kending finde en date i ‘Dagens mand’.

Af Emilie Holm Egebro - 26. april 2018 kl. 16:55

Når tredje sæson af ‘Dagens mand’ på TV3 i aften ruller over skærmen, er det en tidligere realitystjerne, der skal finde sig en sød pige at tage med på date. Det foregår dog ikke helt, som det plejer, da den velkendte tv-stjerne bærer en maske, mens pigerne skal vælge, om de vil på date med ham eller ej.
Først til sidst får pigerne at vide, hvorfor det egentlig er, at ‘Dagens mand’-fyren bærer en maske:
– Jeg har maske på, fordi jeg tror, at hvis jeg tog min maske af, ville rigtig mange slukke. Og mange har fordomme, tror jeg. Men jeg er anderledes i virkeligheden, lyder det fra den maskeklædte mand.
LÆS OGSÅ: Tina Lund: Derfor sagde jeg ja til mere ‘Forsidefruer’
– Så i dag skulle pigerne have lov at se, hvad der gemmer sig indeni dig, inden de dømmer dig?, siger værten Mattias.
– Yes, forklarer fyren.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Isac: Lenny er en fucking idiot
Find ud af i aften klokken 21.00 på TV3, hvem der gemmer sig bag masken.
Smugkig også de to klip herunder og se, om du kan gennemskue, hvilken reality-hunk der gemmer sig bag masken:
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Amalie Szigethy har kysset med kendt Hollywood-stjerne


LÆS OGSÅ: Mathias vinder Mr. Paradise: Jeg havde regnet med det
LÆS OGSÅ: Fie og Frederik: Vi tager afstand fra ‘Paradise Hotel’ og paradisoerne
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie efter skilsmissen: Sådan har jeg det