Sidse om Michaela: Det var en tabt kamp på forhånd

Sidse prøvede at give Michaela en chance, men til sidst fik hun nok.

Af Rikke Lynge - 7. juli 2021 kl. 6:55

Sidse har i mange uger forsøgt at lukke Michaela ind i gruppen, men så begyndte hun at komme på gruppedates med Michaela, og hun fik derfor behov for at sige sin ærlige mening om hele “Michaela situationen” under den “varme stol”, hvor de to bachelors blev grillet af pigerne.

– Jeg har aldrig rigtigt set det selv, indtil jeg kom på gruppedate med Michaela, og så kunne jeg godt se med mine egne øjne, at der virkelig var en forskel i hendes personlighed. Jeg havde sagt til Michaela, at jeg gerne ville være hendes ven i huset, men da kunne jeg bare mærke, at jeg havde brug for at italesætte, at selvom jeg havde været anonym i alt det her, så kunne jeg også godt se, at der var noget her, fortæller Sidse til Realityportalen og fortsætter:

– Det var samtidig et forsøg på at give Casper mulighed for at få øjnene op for det, for han virkede lidt blind for det.

LÆS OGSÅ: CHOK: Storfavorit takker nej til rose i ‘Bachelor’

Ifølge Sidse var det svært at skulle være venner med en, hun ikke vidste hvem var, og derfor gav hun Michaela mulighed for at åbne op i åbent forum.

– Jeg ønskede at give hende en invitation til at forklare sig, men hun følte det som et angreb. Jeg synes ikke, at nogen var en mur overfor Michaela, men det var bare en tabt kamp på forhånd, forklarer Sidse og uddyber, hvordan Michaela var to forskellige personer.

LÆS OGSÅ: Amalie søger en ny kirurg: Jeg er rigtig ked af det

– Inde i huset så vi jo nærmest intet til hende, og når man så var på date, så var hun helt overgearet. Når vi fik at vide af produktionen, at vi skulle stå og vente, så gjorde hun det stik modsatte. Vi måtte ikke røre ved noget på grund af Corona, men det vælger hun også at gøre, så det var en masse små ting, der blev for meget.

LÆS OGSÅ: Silas Holst afslører: Derfor bor vi stadig sammen

Sidse føler ikke, at hendes opråb fik nogen effekt på Casper.

– Jeg har respekt for, at han gerne vil danne sit eget indtryk af folk, det skal man også, men jeg føler, at han lukkede i, hvis vi sagde noget om Michaela, fortæller Sidse.

Realityportalen har forsøgt at få en udtalelse fra Michaela, men hun har ikke ønsket at lave interviews.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker sig fra ‘Prince Charming’