CHOK: Trækker sig fra ‘Prince Charming’

Slipseceremonien tager en uventet drejning.

Af Louise Vilsbøl - 4. juli 2021 kl. 20:55

I dagens afsnit af ‘Prince Charming’ er der slipseceremoni, og Jonas står overfor et svært valg, men midt i det hele bliver han afbrudt af Elias.

– Jonas, vi er fem fyre, som har stor interesse for dig. Jeg ville elske at drikke mig fuld med dig på en bodega. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kunne have det sjovt sammen, men jeg er heller ikke et sekund i tvivl om, at de her fyre har større interesse i dig, end jeg har. Jeg ville elske at være din ven, lyder det fra Elias, før han afleverer sit slips.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

Det efterlader de øvrige bejlere tydeligt chokerede, men Jonas selv er afklaret med det.

– Elias tager jo ordet ud af munden på mig, og det er typisk Elias, så det synes jeg er så fint, og vi var jo enige begge to, så det var okay, lyder det fra Jonas, og Elias er da heller ikke i tvivl om, at beslutningen er rigtig.

LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-stjerne single: Derfor gik det ikke

– Jeg vælger at aflevere mit slips her til aften, fordi jeg ikke kunne mærke den gnist. Og derfor vælger jeg at aflevere det tilbage, for der er helt sikkert nogen, der fortjener at være der mere, end jeg gør, slutter han.

Se det nervepirrende klip herunder, og se hele afsnittet på Discovery+.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par sønderknust: 1-årig datter død i tragisk ulykke