Sheena om ny sæson ‘Paradise’: Rejser kun for at blive vært

Sheena har altid haft en drøm om at blive vært på et tv-program.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. januar 2021 kl. 6:55

I disse dage optages der i Mexico to nye sæsoner af ‘Paradise Hotel’, og hvis 24-årige Sheena Rodriguez  havde fået tilbudt at deltage i realityprogrammet igen, er hun helt afklaret med, hvad hun ville svare.

– Programmerne tilpasser ikke den person, jeg er i mit liv nu. Jeg har haft min oplevelse i ‘Paradise’, og det var fedt med fest og farver på tv. Nu er jeg bare 25 år lige rundt om hjørnet, og har andre interesser og mål i livet, forklarer hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Amanda afslører nyt på kærlighedsfronten

Det betyder ikke, at hun fortryder sin deltagelse i sæson 15, der for hende var en stor og uforglemmelig oplevelse.

Hun vil dog gerne tage en anden omgang med ‘Paradise Hotel’, hvis hun kan få lov til at indtage en anden plads i realityprogrammet.

LÆS OGSÅ: Her er den virkelige grund til, at Nicklaes og Amanda gik fra hinanden

Sheena, Paradise Hotel, 2020. Foto: NENT Group

– Hvis Rikke en dag bliver træt af solen og de unge mennesker, så rejser jeg gerne turen igen, for at tage værtskabet, siger hun.

Selvom det med at overtage 34-årige Rikke Gøranssons mest er sagt for sjov, så lægger den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager ikke skjul på, at hun som yngre havde en drøm om at blive journalist eller vært på et tv-program.

LÆS OGSÅ: UH! ‘Ex on the Beach’-babe har fået en ny kæreste

– Især da jeg så med i de gamle sæsoner på ‘Paradise Hotel’, men Rikke har jo også bare altid været en smuk og ambitiøs kvinde. Drømmen sidder stadig lidt i mig – men jeg har også mange drømme, fortæller Sheena.

Hun elsker dog det sted, hvor hun er i sit liv lige nu, og hun trives så godt med jobbet som tatovør i Tattoo salonen i indre København.

LÆS OGSÅ: Kort efter brud: Jeg ser en fantastisk kvinde

LÆS OGSÅ: Jes Dorph reddet af kæresten: Tæt på sammenbrud

Læs mere om