Her er den virkelige grund til, at Nicklaes og Amanda gik fra hinanden

Det bliver følelsesladet, da Amanda og Nicklaes taler ud for rullende kamera.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. januar 2021 kl. 10:00

Der er ingen tvivl om, at det var det hårdeste for Amanda nogensinde, da Nicklaes forlod hende uden at give en rigtig forklaring.

Nu melder hun sig igen på banen i ‘Ex on the Beach’, og her griber hun muligheden for at tømme sit hjerte overfor ham. Det gør hun ikke bare over for sin ekskæreste Mikkel, der sidder helt stille ved siden af og lytter, men også foran alle i Danmark, der følger med i programmet.

Amanda føler sig svigtet af Nicklaes. For når man er kærester, så hjælper man hinanden, når den ene i forholdet er nede – men Nicklaes smuttede bare.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op

– Helt til at starte med sagde du til mig, at du skulle finde dig selv. Du kunne ikke genkende dig selv mere, du var ikke glad. Det var det, du sagde. Du gik ud af døren, og jeg fik lov til at pakke mine ting, starter hun ud.

Herfra gik der en måned, hvor Amanda ikke hørte fra Nicklaes. Hun kontaktede ham, fordi hun manglede nogle af sine ting.

Amanda og Nicklaes, da de blev rigtige kærester i ‘Ex on the Beach’ (Foto: Dplay)

– Først dér fortæller du mig, at det var, fordi jeg snerrede, fordi jeg ikke havde noget arbejde og fordi jeg bare var nederen, siger Amanda til Nicklaes, mens de sidder på stranden.

LÆS OGSÅ: WOW! Se realitybabes vægttab

– Jeg kunne nok bare ikke være i det, fordi jeg synes, du ændrede dig rigtig meget, efter vi kom hjem. Og fordi jeg mistede følelserne, svarer han, og det får Amanda til at få tårer i øjnene.

Var sammen med andre

Hun har det meget svært med, at Nicklaes lige efter bruddet kunne gå ud og feste og være sammen med andre piger – og at han endda gjorde det muligt for Amanda at følge med i det hele på Instagram.

LÆS OGSÅ: WOW! Se realitybabes vægttab

Det sårede hende dybt, at han kunne være så ligeglad med hende.

– Jeg har ikke gjort det på en ordentlig måde, siger Nicklaes.

Han vidste godt, at Amanda blev såret dengang, men han vidste ikke i hor høj grad – og at hun på den måde manglede en forklaring at forholde sig til det.

Se Nicklaes og Amanda tale ud om bruddet i klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay.