SE VIDEOEN: Sådan friede kæresten til Line Sofie - Her & Nu

SE VIDEOEN: Sådan friede kæresten til Line Sofie

Den tidligere ‘Paradise Hotel’-vinder afslører nu, hvordan det foregik, da hendes kæreste gik på knæ.

Af Louise Andersen - 8. november 2017 kl. 17:55

Tidligere på året kunne den tidligere ‘Paradise Hotel’-vinder Line Sofie Hansen lykkeligt fortælle, at hun skal giftes. Nu afslører hun på sin blog, hvordan det forløb, da kæresten gik på knæ. Frieriet skete til en anden bryllupsfest; nemlig Line Sofies mors, som foregik på en restaurant ud til stranden i Tyrkiet.
LÆS OGSÅ: CHOK! Kærligeden brast mellem Philip og Simone
Her afslørede Line Sofies mor i sin tale, at Line Sofies kæreste gerne ville optræde med et nummer, han på en rejse til Amsterdam havde lovet hende, at han ville optræde med til brylluppet.
– Allerede på det her tidspunkt tænkte jeg: FUCK! Det bliver så pinligt det her! Min kæreste rejser sig op og viser, at han er klar til at optræde for os allesammen, skriver Line Sofie og fortsætter:
– Min mor siger så, at han skal bruge noget hjælp. Så min lillesøster og min mors mands søn får besked på at filme det hele. Jeg skal være dommer, så jeg skulle sidde på en stol midt på dansegulvet.
LÆS OGSÅ: Så meget har Line Sofie tabt sig
Hele selskabet samles i en halvcirkel om Line Sofie på stolen og kæresten, der gør klar til den helt store show-off.
– Inden jeg overhovedet ser mig om, går han på knæ foran mig og spørger mig, om jeg vil giftes med ham! What? Der går nogle sekunder, før det rent faktisk går op for mig, hvad der lige er sket. Jeg siger selvfølgelig: “JA!” og bryder sammen. Glædestårerne løber ned af mine kinder, skriver Line Sofie.
Du kan læse meget mere om forlovelsen her, og så kan du se den søde seance i videoen over artiklen.
LÆS OGSÅ: Line Sofie: Sådan er Ellies første uge gået i vuggestue