Line Sofie jubler: Jeg skal giftes! - Her & Nu

Line Sofie jubler: Jeg skal giftes!

‘Paradise Hotel’-vinderen har endelig fået den ring på fingeren, hun i lang tid havde drømt om.

Paradise hotel
Af Jonas Sand - 12. september 2017 kl. 11:51

Det er efterhånden to og et halvt år siden, at Line Sofie Hansen fortalte til Realityportalen.dk, at hun drømte om at blive gift og derfor kom med små hentydninger til kæresten om, at han skulle i gang med at fri. Og nu er drømmen endelig gået i opfyldelse for den tidligere ‘Paradise Hotel’-vinder.
I weekenden gik kæresten nemlig på knæ, og en lykkelig Line Sofie, der vandt sæson 5 af ‘Paradise Hotel’ i 2009, sagde ja til at få en ring på fingeren. Det afslører hun over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Paradise’-vinder: Gift og gravid igen
– Jeg forstår det slet ikke endnu. Det er meget surrealistisk, fortæller den glade paradiso, der slet ikke havde mistanke om, at kæresten gik med tanker om at fri.
– Jeg blev meget overrasket, da det var til min mors bryllupsfest. Jeg havde det slet ikke på fornemmelsen, så det kom som et stort chok, fortsætter Line Sofie, der fortæller, at hendes forældre var med inde over planlægningen af frieriet.
Line Sofie og kæresten Chris blev i slutningen af sidste år forældre for anden gang, da datteren Ellie kom til verden og gjorde parret og storebror Victor selskab. Og nu ringer bryllupsklokkerne altså snart i den lille familie.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz raserover forlovelsesring: Vi er blevet snydt! 
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe gravid tre måneder efter fødsel: Det var ikke planlagt
LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.