SE BILLEDERNE: 'Paradise'-hunk har fået kæreste

Og det var faktisk én af de andre paradisoer, der førte dem sammen til en fest.

Af Louise Andersen - 16. marts 2018 kl. 7:25

Det er virkelig kærlighedens sæson på ‘Paradise Hotel’ i år. Fire af dette års paradisoer har nemlig fundet kærligheden i hinanden: Lenny og Nadia er blevet kærester, og det er Trine og Mathias også.
Til premieren på ‘Paradise Hotel’ fortalte Isac til Realityportalen, at han havde mødt en sød pige, men han ville på daværende tidspunkt ikke sige mere. Nu står han dog frem og fortæller, at den søde pige rent faktisk er blevet hans kæreste. Isac er nemlig blevet kærester med Patricia, som er veninde med Fie Maria, som også er en af årets paradisoer – dog ikke fra startcastet.
LÆS OGSÅ: Sean afslører: Sandheden om mit ‘Paradise’-exit
– Det er fantastisk at have en kæreste! Jeg mødte Patricia den 25. december på Refshaleøen med Fie Maria, som også er deltager i ‘Paradise Hotel’. Vi mødte dem, fordi mig og Mads Bryrup var promotere til en fest. Mads inviterede Fie med, og så tog Fie Patricia med, fortæller Isac om parrets første møde.
I følge Isac var det næsten kærlighed ved allerførste blik.
– Jeg faldt for alt ved Patricia, og vi har været sammen lige siden, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Officielt: Nu skifter Natascha Linea navn
Du kan herunder se interviewet med Isac fra premieren, hvor han løfter lidt af sløret for, at han har mødt en ny pige. Øverst i galleriet kan du se billeder af Isac og Patricia.
‘Paradise Hotel’ sendes tirsdag til torsdag klokken 22.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Se det første klip af ny ‘Divaer i junglen’-sæson
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Amalies søster har født