Se det første klip af ny 'Divaer i junglen'-sæson

Det tyder på, at der er en dramatisk sæson i vente.

Af Jonas Sand - 14. marts 2018 kl. 20:55

Mandag bekræftede TV3 endelig Realityportalens afsløring om, at den populære realityserien ‘Divaer i junglen’ vender tilbage til foråret. Her kan seerne igen glæde sig til at se Jakob Kjeldbjerg styre en gruppe divaer, når de skal klare forskellige udfordringer langt fra fra den glamourøse hverdag, de er vant til.
På deltagerlisten i år finder vi blandt andet Fie Laursen, Caroline Petersen, Janni Ree, Sasha Klæstrup, Maja Bruun Larsen og Rikke Chili, mens der i år også er fire helt almindelige håndværkere med, der normalt lever et liv langt væk fra den røde løber, som divaerne ofte gæster.
SE BILLEDET: Natascha Linea er blevet skaldet
SMUGKIG: Så vilde er divaerne i junglen
Det bør give drama og masser og interessante øjeblikke, og i det første klip fra sæsonen, som TV3 netop har delt, ser det i den grad også sådan ud. Jakob Kjeldbjerg påpeger, at han har taget Danmarks største bitchfight med og henviser til Fie Laursen og Caroline Petersen, der har haft det ene skænderi efter det andet i det seneste år.
– Det eneste luksus, du har kigget på, det er min Instagram, lyder det hånligt fra Fie mod Caroline, der dog er hurtig til at svare tilbage.
– Og jeg brækker mig hver gang, lyder det kontant tilbage fra paradisoen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Derfor fortryder jeg ikke onani på tv
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Sådan klarer min søster sig i ‘Divaer i junglen’
Herunder kan du se klippet. ‘Divaer i junglen’ har premiere mandag den 2. april klokken 20:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Da Geggo vandt ‘Divaer i junglen’
LÆS OGSÅ: Valdemar: Jeg blev castet til ‘Divaer i junglen’