SE BILLEDERNE: 'Familien fra Bryggen'-stjerne i vild forvandling

Der er sket store ting for reality-baben, som næsten ikke er til at kende.

Af Louise Vilsbøl - 25. november 2019 kl. 7:28

Det er næppe gået mange af Stephanie ‘Geggo’ Salvarlis følgere forbi, at hun igennem længere tid har været ked af sin hud i ansigtet, som hun ikke har villet vise frem til nogen. Derfor har hun været igennem et længere behandlingsforløb, og nu viser hun de vilde resultater frem og afslører, hvor slem hendes pigmentering var, inden behandlingerne gik i gang.
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
– Billedet viser vist ret fint, hvorfor jeg for ikke så længe siden havde det svært med at gå ud uden makeup. De her crazy før/efter-billeder er resultatet af mit forløb hos CeriX (jeg lovede jer dem – og det holder jeg selvfølgelig), hvor jeg har fået Cosmelan behandling mod hormonelle pigmentforandringer (den behandling I har kunnet følge i stories – den brune maske der sad i 10 timer). Jeg har været SÅ glad for mit forløb (og de vilde resultater, obviously), skriver Geggo på Instagram.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem
Hun er endda så begejstret, at hun sætter gang i en konkurrence blandt følgerne, som kan vinde en lignende behandling. Geggo har ellers tidligere slået fast, at hun er meget selektiv omkring, hvad hun reklamerer for, men her taler resultatet vist for sig selv.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe har scoret grevinde Alexandras eks
‘Familien fra Bryggen’-stjernen joker med, at det ser ud som om, hun er hoppet med på movember bølgen, hvor mænd gror et overskæg i hele november måned, inden behandlingerne gik i gang. Det har da også påvirket hendes fremtoning på Instagram, hvor man nu oftere kan se hende lave stories uden makeup på.
Se de vilde billeder herunder:
HOT NEWS: Geggo udgiver bog om sit liv

 

View this post on Instagram

 

Verdens mest utaknemmelige billede til venstre? Altså, jeg kører ikke Movember?? … Anyways, så viser det vist ret fint hvorfor jeg for ikke så længe siden havde det svært med at gå ud uden makeup. De her crazy før/efter-billeder er resultatet af mit forløb hos CeriX (jeg lovede jer dem – og det holder jeg selvfølgelig) hvor jeg har fået Cosmelan behandling for hormonelle pigmentforandringer (den behandling i har kunne følge i stories – den brune maske der sad i 10 timer). Jeg har været SÅ glad for mit forløb? (og de vilde resultater, obviously). Derfor er jeg også super f… begejstret for at have fået lov at give én af jer muligheden for at få en Cosmelan behandling hos @cerix.dk dk i form af en lille konkurrence??———————————————————————————For at deltage skal du: ? Like opslaget her ? Følge @cerix.dk og mig (@geggo ) Har du en veninde, som du synes, fortjener at vinde? Så tag hende lige (ikke et krav dog) ? Vinderen trækkes søndag d. 1/12 (en form for advents-gave??) og annonceres her på min profil❤️ (OBS: kun 18+ kan deltage). Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet af eller forbundet med Instagram. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller behandlinger. #cerix #cosmelan #pigmentbehandling #melasma

A post shared by Stephanie Karma Salvarli? (@geggo) on