SE BILLEDERNE: Dansk realitypar er blevet forældre

Det lykkelige realitypar har fået sig en sund og rask søn, der har fået navnet Elias.

Af Jonas Sand - 29. juli 2018 kl. 19:25

Den næste periode kommer til at stå på babygråd og bleskift hjemme hos ‘Paradise Hotel’-deltageren Amalie Kronil og hendes forlovede, ‘Bikini Island’-deltageren Nicklas Bust. Natten til fredag blev realityparret nemlig forældre for første gang. Det afslører de på Facebook og Instagram.
– Vi er i nat klokken 01:50 blevet beriget med livets største gave. Det var en hård omgang for os alle tre, men vi har det alle sammen godt nu, selvom vi er lidt trætte. Det har været to hårde dage på sygehuset, men vi har fået verdens dejligste dreng med hjem; en lille guldklump på 2720 gram og 50 centimeter.  Mor og far elsker dig, Elias, og vi glæder os til at vise dig verden frem, skriver Nicklas Bust.
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
Amalie Kronil skriver noget lignende på Instagram, mens de begge har delt både billeder og videoer af den nyfødte dreng.
– Nicklas Bust og jeg er i nat klokken 01:50 blevet forældre til denne lille skønhed på 2720 gram og 50 centimeter. Elias, din far og mor elsker dig allerede mere end noget andet og ser frem til at vise dig hele verden. Uden tvivl det største nogensinde, skriver hun.
Amalie Kronil og Nicklas Bust blev sidste år forlovet, og nu kan de altså lige nyde tiden som forældre, inden den står på bryllup engang i fremtiden.
LÆS OGSÅ: Frederik beskyldt for utroskab: Nu svarer han igen
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
Herunder kan du se nogle af de ting, som de nybagte forældre har delt på de sociale medier:

Aldrig elsket så højt før ?? #kæmpesuttildetlillehoved #endaggammel

Et opslag delt af Amalie Kronil (@amaliekronilofficial) den


LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde taler ud efter bruddet
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-babe jubler over forlovelse: Jeg tudede og sagde ja