Frederik beskyldt for utroskab: Nu svarer han igen

Efter Fie Laursen har ytret, at Frederik har været utro og aggressiv overfor hende, har han besluttet sig for at tage bladet fra munden.

Af Emilie Holm Egebro - 27. juli 2018 kl. 9:34

Efter et par ugers tavshed omkring bruddet mellem Fie Laursen og Frederik Valeur besluttede Fie sig tidligere på ugen for at fortælle, hvad der egentlig gik galt i forholdet.
I en lang og tårevædet video fortæller Fie, at Frederik var en anden, når han drak. Her var han hende utro, han var aggressiv overfor hende og deres fælles hund Lucky, og han kom med flere trusler.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde
LÆS OGSÅ: Chokeret landmand har mistet alt: Nu bor han i campingvogn
Indtil nu har Frederik ikke ønsket at kommentere på Fies udtalelser, men nu har han besluttet sig for at gøre det i et Instagram-opslag på sin private profil, som Realityportalen har fået lov til at citere.
– Jeg har selvfølgelig ikke kunnet undgå at bemærke, at der er blevet postet en masse ting omkring mig på diverse sociale medier. Jeg kommer ikke til hverken at afkræfte eller bekræfte noget af dette, da jeg, som jeg hele tiden har givet udtryk for, ikke ønsker at gøre vores break-up offentligt. Jeg har selvfølgelig også meget på hjertet og brænder for at komme med min version, men jeg ønsker ingen mudderkastning og ikke denne form for dialog, så derfor forbeholder jeg mig retten til ikke at kommentere yderligere, skriver Frederik i opslaget.
– Husk dog på, at der altid findes mere end én side af samme sag. Jeg har haft mange gode stunder med Fie og af respekt for dette, ønsker jeg hende det bedste fremover, afslutter han.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen tog stoffer i Sunny Beach: Jeg troede bare, det var neglelaksfjerner
SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet
Se eller gense videoen med Fies udtalelser herunder:

LÆS OGSÅ: Lene Beier afslører ‘Landmand søger kærlighed’-premiere
LÆS OGSÅ: Vidste du det? Bros søster har været med i ‘Paradise’
LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om uventet graviditet: Et mirakel, at barnet er i live