'Paradise Kollektivet' afslører: Så langt er programmet fra 'Paradise'

Der er ret langt fra forholdene i Mexico til forholdene i Københavnerlejligheden.

Af Louise Andersen - 17. juni 2018 kl. 14:55

De seks beboere i ‘Paradise Kollektivet’, Maja, Cecilie, Katrine, Jonas, Boris og Rasmus, har alle det tilfælles, at de har tilbragt tid i de luksuriøse omgivelser på ‘Paradise Hotel’ i Mexico.
LÆS OGSÅ: Linse stopper samarbejdet: Fremtids-Peter er nu Fortids-Peter
Nu er de flyttet sammen i en lejlighed i København, men det er langt fra tilværelsen i Mexico.
– Nede på ‘Paradise’ blev der jo sørget for os i hovede røv. Der blev lavet mad til os; der blev gjort rent; der blev ryddet op. Her skal vi selv lægge budget, handle ind og dit og prut og dat. Det kan man godt mærke, at nogen her i foretagendet har lidt svært ved, fortæller Katrine.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Kollektivet’-drengene afslører: Vi er utilfredse med pigerne
Cecilie erklærer sig enig, og indrømmer, at det godt kan give lidt problemer, at de seks paradisoer skal klarer alting selv.
– Vi skal selv gøre alt her. Vi skal selv vaske tøj, gøre rent og lave mad. Det skulle vi ikke nede i Mexico. Det er lige nogle ting, vi lige skal vænne os til at gøre, når vi bor sammen, siger hun.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Paradisoer med i nyt datingprogram

Anderledes måde at blive filmet på

Én ting er de forhold, de lever under i ‘Paradise Kollektivet’. Noget andet, som er anderledes, er måden, de seks paradisoer bliver filmet på.
– Der er ikke kameraer i alle hjørner, så vi bliver ikke filmet hele tiden. Det er meget anderledes. Du glemmer lidt, at du bliver filmet på hotellet, fordi der er kameraer overalt. Her står der ligesom to mennesker og filmer dig, siger Jonas.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha viser maven frem: Dét vil jeg kalde min søn
De seks roomies har også langt mere frihed, end de havde, da de var med i ‘Paradise Hotel’.
– Vi passer vores jobs. Essensen er, at man er her; at man bor her og at man sover her, men vi passer også vores jobs. Man kan sagtens gå ud med sine venner eller tage i fitness, eller gå ned i Kongens Have og tage nogle selfies, hvis man er Boris, ikke?, siger Jonas.
LÆS OGSÅ: Kia om forholdet til Walid: Vores sexliv er gået lidt i stå
Maja mener også, at selve programmet er noget helt andet end ‘Paradise Hotel’.
– De vil jo gerne vise vores liv. Det er mere reportage, end det er reality. De vil gerne vise, hvad vi også laver, så det ikke bare bliver hor og druk, som man har set på ‘Paradise’, siger hun.
‘Paradise Kollektivet’ sendes tirsdag og torsdag fra den 26 juni. 
LÆS OGSÅ: Nadja ønskede at forlade ‘Paradise’: Jeg kastede blod op og havde mavesår
LÆS OGSÅ: Lenny skriver historie med ‘Paradise’-sejr