Sarah Louises søn indlagt: Frygtede hjerneskade

Sarah Louise frygtede det værste, da hendes søn pludselig gik i krampe, og hun ikke kunne få kontakt til ham.

Af Louise Vilsbøl - 10. maj 2018 kl. 19:25

I weekenden blev et mareridt til virkelighed for Sarah Louise Christiansen, da hendes yngste søn efter en dag med let feber, men ellers normal opførsel, pludselig begyndte at gå i krampe. Sarah Louise var helt alene med sine tre børn, da det skete, og der var ingen tid til panik.
– Jeg reagerede straks, som var det feberkramper. Af med tøjet, ud i skyggen på balkonen og om på siden, men kramperne blev kun værre, og så begyndte han at blive blå og jeg kunne se at han ikke kunne trække vejret! Jeg blev simpelthen så bange! Jeg ringede 112, og den ventetid, før de kom, føltes jo som en evighed!! Min lille skat blev mere og mere blå og vendte det hvide ud af øjnene. Alma og Albert var helt forskrækkede, og jeg følte bare, at hele min verden ramlede om ørerne på mig, skriver Sarah Louise på sin blog og fortsætter:
– Da de (ambulancefolkene, red.) endelig kom, havde Arthur været i kramper i over 20 minutter, og jeg tænkte, at nu fiksede de ham. 4 mennesker var de om ham, og de kunne ikke få det stoppet. I næsten en time kæmpede de med ham først på gulvet og så på spisebordet, og til sidste måtte de bedøve ham helt væk.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie taler ud om ny kæreste: Vil gerne have børn sammen

Var væk i 13 timer

Imellemtiden kom Sarah Louises nabo til undsætning for at tage hendes to ældste børn med sig, da hun ikke kunne få fat på børnenes far, Michael Handryciak Nymann. Inden ambulanceredderne kørte afsted med Arthur, havde hun dog fået fat på ekskæresten, som kom styrtende.
– Jeg kørte med på hospitalet, og far hentede de store, og så mødtes vi alle på hospitalet. Arthur var bevidstløs af bedøvelse, men krampede ikke længere, og vi syntes, at det var vigtigt, at de store lige fik lov at se, at han så bedre ud. Derefter kørte far hjem med dem, og jeg blev tilbage hos vores lille skat. Vi fik en stue, hvor de kunne overvåge ham, og så lå jeg der og stirrede på ham hele natten, skriver Sarah Louise, som ikke fik lukket et øje den nat:
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Amalie Szigethy har kysset med kendt Hollywood-stjerne
LÆS OGSÅ: Gunnvør mistede sin mor som treårig: Jeg tænker meget på hende
– I 13 timer havde jeg ikke set hans smukke blå øjne, og kaos tanker, som at han måske havde fået hjerneskade af iltmangel, kørte rundt i hovedet på mig. Det er noget af det værste at ligge der med en baby, man ikke ved om er sig selv, når han vågner.
Næste dag slog Arthur dog øjnene op og var helt sig selv igen til alles store overraskelse og ikke mindst lettelse. Selvom lægerne mener, det nok har været feberkramper, så skal han alligevel have scannet hjernen for at være sikker på, at han ikke har taget skade af at være bevidstløs så længe.
Læs hele Sarah Louises indlæg HER.
LÆS OGSÅ: Ærlig Tina Lund: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer
LÆS OGSÅ: Janni om ny sæson ‘Forsidefruer’: Der er én person, der skaber drama
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie efter skilsmissen: Sådan har jeg det
LÆS OGSÅ: Gunnvør efter barn nummer tre: Sådan er mit og Olivers forhold nu