Så meget tabte ‘Nybyggerne’-deltager sig under optagelserne

Der bliver høvlet en del snacks indenbords i ‘Nybyggerne’ og med god grund.

Af Lotte Knudsen - 4. november 2020 kl. 20:58

Selvom det for nogen kan virke vammelt, at en af deltagerne i aftenens afsnit af ‘Nybyggerne’ bundede en hel Cocio, er det ikke desto mindre, det der skal til for at holde blodsukkeret oppe i ‘Nybyggerne’. Der bliver nemlig arbejdet hårdt dag og nat, og deltagerne glemmer tit at spise.

Heldigvis havde ‘Nybyggerne’ deres helt egne eksperter på området – De idrætsstuderende fra rødt hus, som dagligt huskede de andre på at spise.

– Nogen gange havde de andre par ikke spist en hel dag eller to, fordi de bare havde arbejdet derudaf. Vi kunne tydeligt se på dem, at de fik nogle nedturs-perioder, og vi måtte derfor fortælle dem, hvor vigtigt det var, at de fik spist, fortæller Kristoffer til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Svend fandt kærligheden i ‘Landmand søger kærlighed’: Sådan er det gået siden optagelserne

For Kristoffer og Stephanie var det også vigtigt at understrege, at man ikke altid behøver at tænke sundt.

– Folk tænker altid på at spise sundt, men når man er i en process, hvor kroppen konstant er igang, er det bare vigtigt at få noget at spise. Kroppen skal bare have næring og energi, hvilket den også kan få fra snacks, forklarer Stephanie.

LÆS OGSÅ: Hella Joof: Min mand må gerne få børn

Christian tabte 6 kilo 

Selvom Christian fra gult hus slet ikke havde planer om at tabe sig, tabte han sig 6 kilo under optagelserne. Svaret på Christians vægtab skyldes formentlig den manglende søvn og hårdt fysisk arbejde.

– Jeg har en teori om, at i og med at vi var vågne en stor del af døgnets timer, så forbrændte jeg mange flere kalorier. Derudover glemte vi også fuldstændig at snacke. Det havde vi simpelthen ikke tid til, fortalte Christian til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Så skete det: Nu er de kærester

Efter en snak med kosteksperterne i rødt hus, valgte Christian dog at investere i nogle snacks.

– Vi købte en kasse med 24 yankie barer, og der var kun 2 tilbage, da vi tjekkede efter 2 uger. Jeg var den eneste, der havde spist af dem, så jeg havde spist 22 yankie barer på 2 uger, forklarer Christian.

Følg alle fire par i ‘Nybyggerne’ hver onsdag på TV2 klokken 20.00 eller på TV2 play