'Robinson'-Sasha taler ud om barndom, kønsskifte og sin seksuelle debut

I en ny podcast fortæller realitybaben nu mere om sin fortid.

Af Jonas Sand - 20. marts 2019 kl. 11:06

I efterårets omgang af ‘Robinson Ekspeditionen’ tonede Sasha Louise Sprange frem på skærmen. Desværre blev deltagelsen i TV3-programmet kortvarig, men Sasha fik alligevel gjort særligt indtryk på folk, så de fleste ikke er i tvivl om, hvem den smukke blondine er.
Hun fortalte nemlig en spændende historie, som de færreste nok havde gættet, hvis ikke hun selv fortalte om det. Sasha løftede sløret for, at hun var født som dreng og officielt hed Christian indtil for cirka syv år siden, hvor hun tog en afgørende beslutning, som hun altid har vidst var den rigtige. Her påbegyndte hun nemlig sit kønsskifte, der for to år siden blev afsluttet ved en stor operation.
Det fortæller hun nu mere om i en nyt podcast med Sladderkongen.dk. Her åbner Sasha blandt andet op omkring sin barndom på Lolland, hvor hun ofte blev holdt uden for og følte sig ensom.
SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Robinson’-Sasha har fået kæreste
Hun fortæller, at hun aldrig var interesseret i piger, men hun tænkte heller ikke på sig selv som homoseksuel. Sasha vidste dog hele tiden, at hun ikke var som de andre.
– Da jeg kom til puberteten, tænkte jeg, at jeg slet ikke passede ind. Og jeg boede på Lolland-Falster, så det var jo en helt anden opvækst i forhold til, når man bor i København. Lolland er et meget lukket miljø, og folk kender hinanden rigtig godt, og der skal man slet ikke skille sig ud. Men jeg var meget anderledes, så jeg blev altid holdt uden for alle fester, siger hun og fortsætter:
– Jeg holdt mig meget for mig selv og lavede ting for mig selv. Jeg var meget, meget ensom, og jeg vidste slet ikke, hvad sådan noget som sex var.
SE BILLEDERNE: Reality-hunk har fundet kærligheden

Mistede mødom i Købehavn

Da teenageårene sluttede, var det samtidig slutningen på Sashas tid på Lolland, da hun flyttede tid København. Og her fandt hun inden længe ud af, hvad sex egentlig var.
– Jeg var flyttet til København og havde været i København et stykke tid. Så mødte jeg en mand, og så havde jeg sex, siger Sasha, der herefter bliver spurgt, hvornår det gik op for hende, at hun i virkeligheden var kvinde – og ikke en homoseksuel mand.
– Det er et godt spørgsmål, for sådan noget som homoseksualitet, biseksualitet og alle muliges seksualiteter havde jeg slet ikke gået og tænkt over. Er jeg til det, eller er jeg til det andet? Det var bare noget, der faldt mig naturligt, at jeg godt kunne lide mænd. Det er noget, jeg altid har vidst, så jeg har aldrig rigtig følt, at jeg var forkert, indtil jeg fandt ud af, at samfundet ikke var sådan, svarer hun blandt andet.
En lykkelig Sasha fortalte for nylig til Realityportalen, at hun har fundet kærligheden med Nicolai. Det kan du læse mere om her, hvor du kan møde det forelskede par.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk har friet til kæresten
Her kan du høre hele Sashas interview med Sladderkongen.dk. Her fortæller hun blandt andet, hvorfor hun er blevet veganer, og hvordan det var at vokse op blandt Jehovas Vidner. 
I videoen herunder kan du se, hvor vildt det gik til, da Sasha i ‘Robinson Ekspeditionen’ afslørede, at hun var født som dreng:

LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!