‘Robinson’-Ralf afslører: Holdt indlæggelse hemmelig for familien

Ralf blev hastekørt på hospitalet, men familien måtte ikke vide noget.

Af Rikke Lynge - 25. oktober 2021 kl. 10:52

Forrige mandag blev Ralf Østergaard Christensen hastekørt på hospitalet i ‘Robinson Ekspeditionen’, og selvom hans tilstand var kritisk, så ønskede han ikke, at hans hustru Lisbeth Østergaard og børnene fik besked.

– Hvis jeg skulle tilbage, så ville jeg ikke bekymre dem unødigt. Jeg ved, at hvis Lisbeth havde fået at vide, at jeg havde været indlagt, så ville hun blive bekymret. Men lige da jeg lå der, så savnede jeg familien ekstra meget, og jeg ville da gerne have talt med dem, forklarer Ralf, der hellere selv ville fortælle det, da han kom hjem, og ifølge Ralf blev Lisbeth lettet over ikke at have fået beskeden, da han var afsted.

– Jeg sørgede også for at se afsnittet sammen med drengene, da jeg ikke var klar over, at de filmede mig, mens jeg lå derude. Jeg er dog glad for, at det blev vist så pænt, som det gjorde, fortsætter Ralf.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Robinson’-deltager mister to i familien under ekspeditionen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ralf fortæller om ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: Nu tjekker Rikke Gøransson ind i TV3-program

Hvorvidt Ralf skulle tilbage eller ej, var i sidste ende hans egen beslutning.

– Lægen mente, jeg var indlagt, fordi jeg var underernæret. Mine tal var rigtig dårlige, så de ville gerne give mig en cola eller en kiks. Og jeg kan bare huske tilrettelæggeren sige, “han skal ikke have noget”. Hun sagde til mig, at hvis jeg tog noget, så var jeg ude. Så hvis der nogensinde skulle være en myte om, at hvis man har det dårligt i ‘Robinson’, så får man noget, så passer det ikke, fortæller Ralf og tog beslutningen om at komme tilbage på øen

– Kort efter blev jeg sejlet tilbage, fortæller Ralf, der var indlagt i 8-9 timer.

LÆS OGSÅ: Iben taler ud om bruddet med Casper: Skilsmisseturen

Følg Ralf og de øvrige deltagere i ‘Robinson’ mandag kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.