Iben taler ud om bruddet med Casper: Skilsmisseturen

Trods det hårde brud er Iben Hjejle stadig taknemmelig for tiden med Casper Christensen.

Af Nikolaj Vraa - 24. oktober 2021 kl. 19:55

Udadtil prøvede Iben Hjejle, 50, og Casper Christensen, 53, længe at foregive, at alt var i den bedste orden, selv om deres forhold reelt var brudt sammen. I sin erindringsbog ‘En gylden korkprop’ fortæller Iben Hjejle, 50, hvordan den stormende forelskelse i Casper Christensen, 53, under optagelserne til ‘Langt fra Las Vegas’ i 2002 blev afløst af en fortvivlelse over hans mani med hver dag at genopfinde sig selv.

LÆS OGSÅ: Bestseller-parret Holch Povlsen afslører: Vi er blevet forældre

Under en rejse til Los Angeles i efteråret 2010 stod det klart for hende, at han hellere ville feste med filmstjerner end fokusere på et roligt familieliv. Samtidig opdagede hun, at han var interesseret i sin daværende assistent, Isabel, som han siden giftede sig med.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Mads Vad og Michelle Kristensen fortæller om ‘Vild med dans’…

– Det blev skilsmisseturen, hvor det kom til at stå lysende klart for mig, at det var forbi. Der var ingen plads til mig i den type iscenesættelse, som Casper bevægede sig imod. Og jeg ønskede for min del heller ikke at være en del af den, fortæller hun i bogen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne overrasker: De forlader konkurrencen

Huset i Værløse blev sat til salg, og Iben flyttede ind hos en veninde på Vesterbro og Casper i en stor lejlighed ved Israels Plads. De gik dog alligevel i parterapi og forsøgte at fortsætte med at være kærester. I marts 2011 fyldte Iben 40 og holdt en fest for familie og venner, men parret endte med at gå hjem hver for sig. Ved en efterfølgende session i parterapien gjorde hun det forbi.

– Casper så helt bestyrtet ud, som om den tanke aldrig havde strejfet ham.

LÆS OGSÅ: Løver i byen: Én stor familie

Selv om det var et hårdt brud, er Iben Hjejle taknemmelig for tiden med Casper og ikke mindst at hans børn stadig er i hendes liv.

LÆS OGSÅ: Genkender du Lucas fra ’Nybyggerne’? Her har du set ham før

– Vi elskede virkelig hinanden, og rent arbejdsmæssigt formåede han at udfordre mig i en grad, som de færreste har været i stand til, understreger hun.