Remees søstre afslører sjov historie om Remee som far

Remee tager stor del i rollen som far til Kenya, og det glæder hans to søstre.

Af Rikke Lynge - 16. januar 2021 kl. 10:55

I det nyeste afsnit af ‘Remee & Mathilde’ på discovery+ sætter Remees to søstre Teresa og Sandra ord på Remees rolle som far – en rolle han er vokset i, siden han for fem år siden blev far til datteren Kenya og ofte er alene med hende, når Mathilde skal på modeloptagelse i andre lande.

– Jeg kan huske engang, hvor Mathilde var på modeljob et sted, og Rems (Remee red.) var derhjemme og skulle passe Kenya. Han er ude i haven, og telefonen ringer, og han går og snakker, og mens han går og snakker, så havde Kenya lige pludselig lavet en lort i græsset. Sandra og jeg var enige i, at det var sindssygt godt, at han fik lov at tage de her, hvor han skal have hende alene, for ellers har han det med at overlade den til moren eller hans søskende, hvis vi er der, fortæller Teresa i programmet.

LÆS OGSÅ: Ærlige Remee: Derfor forlod jeg ‘X Factor’ efter sæson 3

Remee er landet godt i rollen som far.

– Han er så glad for, at han har fået lov til at være med fra start til slut, han er vild med det. Han kan slet ikke undvære det far-datter-bånd, fortæller de to søstre i kor, der er enige om, at Remee har opnået at være glad, hvor han er.

LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Tina Lund – Fra hestepige til forsidefrue

Se klippet herunder og se hele afsnittet på discovery+.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy går forrest i debatten: Derfor kommer Josephine i børnehave

LÆS OGSÅ: TV2-profil frifundet for sexchikane

Læs mere om