STORT GALLERI: Tina Lund – Fra hestepige til forsidefrue

I dag, den 14. januar, kan Tina Lund fejre sin 40-års fødselsdag og se tilbage på en fabelagtig karriere, som startede da hun var ganske ung.

Af Lotte Knudsen - 14. januar 2021 kl. 8:26

I andledningen af den runde fødselsdag, ser Realityportalen og HER&NU tilbage på forsidefruens liv og karriere. Selv er hestepigen godt tilfreds med, hvad hun har opnået, og det har hun også god grund til.

– Når jeg ser tilbage på mit liv og min karriere, har jeg opnået det, som jeg gerne ville og mere til. De fleste af mine drømme er faktisk blevet til virkelighed, fortæller Tina Lund, der har vundet World Cup, været danmarksmester 19 gange, været europamester og nordisk mester.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Årgang 0’-stjerne indlagt

Derudover blev hun også den første kvinde til at vinde prisen som årets rytter i Forenede Arabiske Emirater.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Her er premieredatoen for ‘Forsidefruer’

Tina Lund er dog ikke kommet sovende til de mange titler.

– Jeg er stædig, og jeg arbejder hårdt. Det har jeg altid gjort, og det vil jeg også gøre fremover. Talent er ingenting uden slid. Hvis jeg først sætter mig et mål, er det meget sjældent, at jeg ikke opnår det. Hele min familie og specielt min far har den mentalitet, så jeg er opvokset sådan, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy går forrest i debatten: Derfor kommer Josephine i børnehave

HER&NU og Realityportalen har samlet et billedarkiv med højdepunkter fra Tina Lunds liv, som kan ses øverst i artiklen.

 

 

Læs mere om