Remee og Mathilde uenige: Skal Kenyas store ønske opfyldes?

Det er ikke alt, Remee og Mathilde er enige om. For eksempel kan Kenyas opdragelse give anledning til en lille diskussion.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. august 2020 kl. 10:00

Fra i dag kan man følge med i en ny sæson om Danmarks mest instagrammede og celebre par, når der er premiere på ‘Remee & Mathilde’.

I den nye sæson, som er sæson nummer tre, kommer man endnu engang helt tæt på iværksætteren og musikmageren Remee Jackman og hans forlovede, modellen og influenceren Mathilde Gøhler, samt kendisparrets datter, den bedårende Kenya.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde scorer ny værts-tjans

I det første afsnit falder snakken på spørgsmålet om, hvorvidt man kan forkæle sine børn for meget. Det kan man ikke, mener Mathilde. Hun har engang læst, at man ikke kan give børn for mange gaver, hvis bare man ikke gør det af dårlig samvittighed, fordi børn kan mærke, hvorfor de får gaven. Og det tror hun på.

LÆS OGSÅ: AV! Iskolde paradisoer sletter sidste spor fra forholdet

– For mig er det meget naturligt. Kenya har et brændende ønske, så på en måde er det vores pligt at opfylde det, siger Mathilde om, at familien er taget ud for at se på en kat, som Kenya så gerne vil have.

Derfor forstår Remee pludselig, hvorfor deres hus er fyldt med så mange gaver, som Kenya gennem tiden er blevet forkælet med.

Dog lyder det til, at han ikke er helt enig med Mathilde.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Nu får ‘Fangerne på fortet’ premiere

‘Remee & Mathilde’ har premiere søndag den 9. august på Dplay.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Dplay.