Remee åbner op om svindelsag

Han vil egentlig helst lægge det bag sig, men alligevel åbner han op om svindelsagen.

Af Anna Løwe - 21. juli 2021 kl. 18:55

– Jeg har egentlig ikke lyst til at tænke på det, fortæller Remee i dagens afsnit af ‘Remee og Mathilde’ på discovery+, da han er ved at få taget billeder til en artikel, der blandt andet omhandler en gammel svindelsag.

Han uddyber:

– Jeg har lyst til at lægge det bag mig, men sagen kører og er anket for første gang osv. Men det er første gang, jeg taler om det siden 2012/2013.

LÆS OGSÅ: Boris Laursen beskyldt for svindel

Sagen

Sagen handler om økonomisk kriminalitet.

– Det, der skete, var, at der var en, der arbejdede for mig i den økonomiske afdeling, forklare Remee og fortsætter:

– Og der er 1-1,5 år, hvor jeg tror, at alle de penge, jeg har betalt til skat, de er altså gået til den her person. Og før jeg finder ud af, hvad der er sket, ender jeg med at skulle betale penge tilbage i skat, selvom jeg troede, jeg skulle have penge tilbage, fortæller en berørt Remee, der kalder sagen både grænseoverskridende og pinlig.

– Det har ødelagt så meget af mit liv. Det har kostet mig kontrakter og samarbejder, fordi folk har tænkt, at jeg er et komplet tågehorn. Og jeg forstår godt, at folk må tænke, hvordan det har kunnet lade sig gøre. Det afslører jo nogle svagheder hos mig, og det synes jeg er pinligt.

LÆS OGSÅ: Irina beskylder Mai Manniche for svindel

Se hele klippet herunder:

‘Remee og Mathilde’ kan ses på discovery+.

Læs mere om