Boris Laursen beskyldt for svindel

Boris Laursen har startet en ny virksomhed med stor opbakning fra både Fie og kæresten Josefine, men nu beskyldes han for svindel.

Af Louise Vilsbøl - 15. december 2017 kl. 14:02

I november måned startede den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Boris Laursen et nyt forretningseventyr op med firmaet Velvetsuits, som ifølge hjemmesiden sælger kvalitets velour suits sendt fra Danmark. På webshoppen kan man på nuværende tidspunkt købe to forskellige suits, som Boris Laursens kæreste er model for på siden.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sådan går det Fie Laursen på ‘Paradise Hotel’
Sættene koster nu 999 kroner, men har i den første måned indtil 11/12 kørt til halv pris som et åbningstilbud. Til trods for, at virksomheden kun er lidt over en måned gammel, så modtager den nu massiv kritik. Kvaliteten er nemlig ifølge flere kunder, som Realityportalen.dk har været i kontakt med, slet ikke så god som lovet.
De eksklusive velour suits ligner da også til forveksling en model, man kan købe på ebay til en pris på helt ned til 4,99 britiske pund, hvilket svarer til lige knap 43 danske kroner. Boris afviser dog, at de to meget sammenlignelige dragter er de samme.
– Nej, de er ikke fra ebay, lyder det korte svar fra Boris Laursen, da Realityportalen kontakter ham.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Dårlige anmeldelser
Når man går ind på hjemmesiden, lader det til, at kunderne strømmer til – hvert 20. sekund popper der en lille information op om, at endnu en person fra et givent sted i landet har bestilt et af Boris’ velour suits. Selvom det selvfølgelig er en mulighed, at der hver 20. sekund er en, der køber et Velvetsuit, så er det også muligt selv at lave falske notifikation om salg via Beeketing, som notifikationerne kommer fra.
Under alle omstændigheder ser det ikke ud til, at Velvetsuits kunder er specielt tilfredse. På Trustpilot er der kommet 32 anmeldelser, som alle giver virksomheden en stjerne, og vurderingerne beskylder både Boris og søsteren Fie Laursen, som reklamerer for Boris’ suits, for svindel og falsk reklame.
– Dårlig side. Jeg købt 3 suits til mine børn og fik dem i total dårlig stand, det kan ikke passe, at YouTuber skal snyde deres seere for at få lidt ekstra penge, skriver en af brugerne på Trustpilot, mens en anden tilføjer:
LÆS OGSÅ: Fie og Boris er uvenner: Vi skal aldrig snakke sammen igen
– FUP FUP FUP. Aldrig køb dette produkt, de er svindlere og tager jeres penge!! Det er den dårligste kina kvalitet, og hvis du er utilfreds, får du ikke dine penge igen. Jeg gentager FUP og Fidus.
– Fake. Tilbudspriserne er fabrikerede, og værdien er langt lavere i virkeligheden, lyder en tredje anmeldelse.
Boris selv mener dog ikke, at anmeldelserne kommer fra folk, der rent faktisk har handlet med hans virksomhed.
– Det fordi, at en YouTuber, som ikke ved en pind om, hvad han snakker om, har sat en masse i gang, men min advokat er på sagen. Så alt på trustpilot er mine haters og ikke folk, der faktisk har bestilt, forklarer Boris.
YouTube-videoen, som Boris henviser til, kan ses nederst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Boris Laursen dømt for spirituskørsel
Kunde: Ikke muligt at komme i kontakt med virksomheden
Realityportalen har dog været i kontakt med en af Boris’ kunder, som i den grad føler sig snydt.
– Jeg fik noget tøj, der var ødelagt, men kan efterfølgende ikke komme i kontakt med firmaet, så jeg kan sende retur. Jeg synes, det er usmageligt at bruge sit “ kendte “ ansigt på at snyde folk, lyder det fra kunden, som ønsker at være anonym.
Til trods for, at der på Boris’ webshop er lovning på svar indenfor 24 timer, så har kunden i fire dage forsøgt at få en retur-adresse, så den købte velour-dragt kan blive returneret, men det har ikke været muligt. Efter sit køb har kunden læst de dårlige anmeldelser og set den video, som Boris også omtaler, og selvom hun ikke ved, om det er de velolur-dragter, man kan købe på ebay, så er hun ikke i tvivl om, at det ikke er den høje kvalitet, hun blev lovet.
– Der er mange løse tråde, så jeg tænker på ingen måde, at den er 500 kroner værd, fastslår kunden.
Billeder af hendes velour-sæt kan ses øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen bakker Mai Manniche op: Det er for langt ude
Ikke første gang?
I den føromtalte YouTube-video gennemgår YouTuberen Jaxstyle Boris’ nye firma og påpeger blandt andet en sammenfaldende lighed med to firmaer, Summersuit.dk og Dreamsuit.dk, der tidligere på året har solgt tracksuits og er blevet lukket hurtigt ned efter åbningen.
Realityportalen har undersøgt de tidligere virksomhederne, og udover at have profileret og reklameret for dem på Instagram er der ikke noget, der knytter Boris til de tidligere virksomheder. Han var altså ikke ejer af disse to – og det var der heller ikke andre af hans familiemedlemmer, der var. Faktisk har ingen af virksomhederne nogensinde eksisteret ifølge det danske CVR-register.
Se videoen, der beskylder Boris og Fie for svindel herunder, og se billeder af den utilfredse kundes nyindkøbte tracksuit, som hun altså ikke har haft held med at få returneret, øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Lykkelig Fie Laursen afslører: Jeg har mødt en sød fyr

 


 
 


LÆS OGSÅ: Boris Laursen er flyttet sammen med kæresten

Den dejligste @josefinenorgaard ❤️

A post shared by BORIS GRANT LAURSEN (@borislaursen) on