'Badehotellet'-stjerne bliver 'Vild med dans'-deltager - Her & Nu

'Badehotellet'-stjerne bliver 'Vild med dans'-deltager

En velkendt stjerne fra ‘Badehotellet’ bliver danser i efterårets sæson af ‘Vild med dans’.

Af Emilie Holm Egebro - 12. juli 2018 kl. 10:53

I sidste uge blev det afsløret, at ‘Melodi Grand Prix’-vinderen Emmelie de Forest og den tidligere tv-vært Emil Thorup bliver to af de nye stjerne i den kommende sæson ‘Vild med dans’, der sendes til efteråret.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne i uvished: Valgt eller vraget
Endnu en deltager blev afsløret igår, nemlig Molly Egelind, der også glæder sig til at danse sig ind i TV2-programmet. Hendes mor, Søs Egelind, medvirkede i ‘Vild med dans’ tilbage i 2015, så mon ikke hun kan få et par gode råd med på vejen af hende.
LÆS OGSÅ: Efter ‘Vild med dans’-stop: Claus Elming afslører nyt projekt
Nu løftes sløret også for den anden mandlige deltager i programmet. Det bliver den 35-årige skuespiller Simon Stenspil, der særligt kendes fra ‘Badehotellet’, hvor han spiller smeden Valter. Det afslører Billed-Bladet.
– Jeg var meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle sige ja, men nu glæder jeg mig helt vildt, fortæller Simon til Billed-Bladet. Han blev også råddet til at sige ja af storesøster Cecilie Stenspil:
LÆS OGSÅ: Så VILDT mange penge er Kylie Jenner værd
– Cecilie og jeg er meget tætte, så hende tager jeg tit med på råd, og hun sagde: “DET skal du gøre – du er så glad for at danse! Det bliver en god oplevelse”. Og mine venner synes også, det er fedt, fortsætter Simon til Billed-Bladet.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-familie flytter: Mor har fået nyt job
Selv har han dog ikke de største tanker om sine dansemoves, da han ikke har noget erfaring med hverken latin- eller standarddanse. Han går dog all in i forhold til at vinde, når programmet ruller over skærmen til efteråret.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: Tv-instruktør afslører: Slut med ‘Årgang 0’-serien, som vi kender den