Her er årets første mandlige 'Vild med dans'-deltager - Her & Nu

Her er årets første mandlige 'Vild med dans'-deltager

Nu løftes sløret for den første mandlige deltager i den kommende sæson ‘Vild med dans’.

Af Louise Vilsbøl - 6. juli 2018 kl. 13:01

Den 34-årige tv-vært og iværksætter Emil Thorup bliver den første mandlige deltager, som TV 2 løfter sløret for, til efterårets ‘Vild med dans’, og selvom han blankt erkender, at han ikke kan danse, så betyder det ikke, at han ikke går efter sejren i programmet.
WTF: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årige Birthe Neumann
– Jeg har store ambitioner, men nogle gange er ambitionerne større end evnerne. Det må vi se, fortæller han, fastslår han overfor TV 2.
De seneste år har Emil Thorup brugt en del tid væk fra tv-skærmenen på sine to virksomheder, hvor han designer sommerhuse og laver møbler, men nu skulle der ske noget andet.
HOT NEWS: Lenny skriver pladekontrakt – hør hans første sang her
– Jeg havde brug for en udfordring, som handlede om mig og min personlige udvikling. Noget med fokus og dedikation. Man siger, at når man lærer noget nyt, så udsætter man Alzheimers, og det her er virkelig noget nyt. Jeg har ingen forudsætning for at gøre det godt, men jeg er rimelig stålsat, fortæller han til TV 2.
I går blev det afsløret, at Melodi Grand Prix vinderen Emmelie de Forest skulle deltage i programmet til efteråret, og nu får hun altså selskab af Emil Thorup.
LÆS OGSÅ: Linse Kessler er tilbage i Danmark