Realitystjerne er blevet voksen-adopteret: Han har altid været en far for mig

‘Familien fra Holtewood’-stjernen Camilla har afskrevet sin biologiske far, Michael Monetz, som hun deltog i programmet med.

Af Lykke Buhl - 1. november 2019 kl. 20:46

Den 29-årige danser Camilla Dalsgaard lærte vi at kende i TV3-programmet ‘Familien fra Holtewood’ tilbage i 2012 – nogen vil måske også kende hende som realitybaben Amalie Szigethys gode veninde.

Amalie og Camilla Dalsgaard kaldte hinanden for bedste venner i 2013 (Foto: Realityportalen)


I ‘Familien fra Holtewood’ fulgte vi livet hos Camilla Dalsgaard, hendes biologiske far Michael Monetz og hans daværende kæreste Marie – et par, som vi allerførst lærte at kende, da de stillede sig op og sang, så det bragede, i ‘Talent 09’.
LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-babe har fået ny kæreste
Men nu er Michael Monetz officielt ikke Camillas far længere. Camilla har nemlig frasagt sig familieskabet og er i stedet blevet adopteret af sin mor, Soffie Dalsgaards mand, Jesper Dalsgaard, som nogle vil kende fra ‘Vild med dans’.
– Jeg har det så godt, jeg har ikke været mere glad længe, det er rigtig rart, at hvad man har følt i hjertet også er kommet på papir nu, fortæller Camilla til Realityportalen og fortsætter:
– Jesper har været en kæmpe del af mit liv og har altid været en far for mig, så det var meget naturligt. Jeg er meget glad.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-værts eks venter barn med ‘Vild med dans’-babe

Michael Monetz: “Jeg kunne ikke være mere ligeglad!”

Camillas biologiske far Michael Monetz har til Ekstra Bladet kaldet adoptionen for “et mediestunt”.

Michael, Camilla og Maria i ‘Familien fra Holtewood’ (Foto: TV3)


– Da jeg fik brevet fra myndighederne, tænkte jeg: ‘Jeg kan da ikke være mere ligeglad, for jeg har jo ikke set hende i årevis’. Faktisk skrev jeg tilbage, at Jesper så passende kunne betale mig alle de børnepenge tilbage, som jeg har punget ud med i alle de år, jeg ikke har set hende, sagde Michael til Ekstra Bladet.
LÆS OGSÅ: Philip May afslører alvorlige mén efter Afghanistan
I dag er Camilla gift med manden Anders Milholt, som hun den fireårige datter Andrea med. Og særligt datteren er en stor grund til, at Jespers adoption af Camilla har været vigtig for hende, selvom den kommer sent i livet.
– Når man har en datter, så giver det også en tryghed, at man ved, skulle det sker noget uden et testamente, så havner hun et godt sted, fortæller Camilla til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Silas Holst og Nicolai afslører: Vi flytter sammen
LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’