Philip afslører alvorlige mén efter Afghanistan

Der gemmer sig meget bag det brede smil, og dagligt kæmper Philip en kamp.

Af Louise Vilsbøl - 29. oktober 2019 kl. 9:01

I aftenens afsnit af ‘Til middag hos’ byder Philip May indenfor i sit hjem og laver middag til ‘Årgang 0’-Rachel, Micki fra ‘Den store bagedyst’ og Kirsten fra ‘Landmand søger kærlighed. Her kommer både gæsterne og seerne tættere på Philip, som er kendt som festbomben med det gode humør.
LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’
Men der er også en anden og langt mere alvorlig side af Philip, som stadig kæmper med efterveerne af sin udsendelse i Afghanistan, selvom det er 8 år siden, han var afsted i syv måneder.
– Jeg mistede tre kammerater dernede, fortæller Philip, som mange gange troede, at han ikke ville komme levende derfra.
LÆS OGSÅ: Philip afslører: Simone og jeg ser stadig hinanden
Derfor har Philip også stadig angstanfald og stress, som ikke vil slippe ham, og han forsøger stadig at arbejde med det, men det påvirker ham på daglig basis.
– Jeg får hjælp den dag i dag, altså der går ikke en nat, hvor jeg ikke har mareridt, og det er bare noget, jeg har lært at leve med, hvor sygt det end lyder, så vågner jeg op om natten og har angst, og det sidder bare i mig, og der har jeg jo valgt at prøve at få hjælp, for det slår sgu en ud langsomt, fortæller Philip ærligt.
Få en forsmag på Philips fortælling herunder, og se med i aften kl. 19.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden