Ung mor bryder sammen: Dét har jeg virkelig ikke lyst til - Her & Nu

Ung mor bryder sammen: Dét har jeg virkelig ikke lyst til

Simone har det ikke nemt med at vise sig uden makeup.

Af Jonas Sand - 24. januar 2019 kl. 15:02

Der ventede både udfordringer og oplevelser for de fire unge mødre Luna Munk, Simone Pedersen, Martinna Petersen og Nanna Eliasen, da de skulle optage de fire specialprogrammer ‘De unge mødre på slottet’, som Kanal 4-seerne i denne uge får lov til at se.
SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-Simone har igen fundet kærligheden: Han er bare så dejlig!
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mod Nadia Shila endegyldigt afgjort: Her er dommen
I aften sendes sidste afsnit, og her står der selvforkælelse på programmet. Kendis-stylisten Kenny Aleksandr kommer på besøg for at tage sig kærligt af både mødrenes hår, tøj og makeup. Men især det det sidste skaber lidt problemer.
Mødrene bliver bedt om at tage deres makeup af, så Kenny Aleksandr for alvor kan se, hvem mødrene er. For Simone er det dog en stor udfordring, og den unge mor begynder at græde og må forlade lokalet.
– Jeg har aldrig nogensinde min makeup af foran nogen. Når jeg har min makeup på, så synes jeg jo, at jeg er okay pæn, men når det kommer af, så synes jeg virkelig, at jeg er grim. Det har jeg virkelig ikke lyst til at vise, fortæller Simone i afsnittet.
LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand
LÆS OGSÅ: Ung mor åbner op: Jeg har løjet for hele verden
Det kan du høre mere om i klippet herunder, inden du kan se hele sidste afsnit i aften klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på Dplay:

LÆS OGSÅ: Ung mor klar til ‘Vild med dans’
LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten