Prins Nikolai misser gylden fremtid som model

Desværre for den 18-årige prins står militæret i vejen for hans modelkarriere.

Af Jan Körner - 8. juli 2018 kl. 11:55

Han kunne have pendlet mellem New York, London og Paris som international topmodel. I stedet skal prins Nikolai tilbringe de næste to år på Varde Kaserne, hvor han skal tage en to-årig uddannelse som reserveofficer.
SE BILLEDET: Her er prins Nikolais kæreste
Dermed kan prins Joachim og grevinde Alexandras ældste søn vinke farvel til et glamourøst liv på de store catwalks og glemme alt om at optræde på de internationale modemagasiners forsider.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Prins Nikolai er blevet student
Ifølge verdens førende modemagasin, Vogue, kunne prins Nikolai ellers have fået en karriere af de helt store med sit udseende og evner som model:
LÆS OGSÅ: Prins Joachim tager over efter far: Løfter arven
– Høj, flot og med smukke læber. Han kunne sikkert have haft succes uden sin titel, men at være kongelig skader nok ikke. Som den syvende i arvefølgen er han fri til at være model på fuld tid uden at skulle bekymre sig om de restriktioner, der normalt forbindes med kongeligt liv. Det betyder, at hans Dior-øjeblik kun er begyndelsen, lød skudsmålet fra det velansete magasin.
LÆS OGSÅ: Linse stopper samarbejdet: Fremtids-Peter
LÆS OGSÅ: Eks-sugardateren Gina Jaqueline udgiver bog

‘Topmodel’-dommer: Han kunne blive international model

Det er en vurdering, der deles af chefen for Unique Models, Jesper Thomsen, der også har været dommer i ‘Topmodel’.
LÆS OGSÅ: Mary festede med skandale-veninden i Danmark
– Han ville kunne blive en af de internationale modeller. Han er ikke booket på grund af sin titel eller sine forældre, siger Jesper Thomsen til HER&NU.
Men med beslutningen om at trække i uniformen i Varde vil Nikolai være forhindret i at leve sit potentiale som model ud.
LÆS OGSÅ: Vildt forbrug: Kongehuset fyrer 129.160 kroner af hver dag
– De mandlige modellers karrierer er korte, men i de tre-fire år, de er hotte, kan de tjene gode penge. Så er det slut, fortæller Jesper Thomsen, der mener, at uddannelsen i Varde kan spænde ben for Nikolai:
LÆS OGSÅ: Mary afslører: Sådan friede Frederik
– Han misser muligheden, for det bliver svært at kombinere de to ting. Jeg har haft modeller, der ikke kunne tage fri fra arbejde, og så er det svært. Det er svært at forsvinde i to år og så komme tilbage, mener modelbossen.
Dermed må Nikolai gå glip af champagnefester i New York og indstille sig på en kold pilsner på den lokale bodega i Varde fremover.
LÆS OGSÅ: Mary om Frederik: Han er en blød far
Se billedet af Nikolai på catwalken for Dior i Paris nedenfor:

Foto: Getty Images


LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe taber millioner
LÆS OGSÅ: Sarkofagen er klar: Dronningens sidste hvilested er på plads