Pitzner afslører stor nyhed

Baben fra ‘Diamantfamilien’ og ‘Stjerner i trøjen’ skal nu begynde et helt nyt kapitel – og det bliver heldigvis ikke alene.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. juni 2021 kl. 6:55

Der er sket noget stort hos den 28-årige realitystjerne Thalia Pitzner, som netop har været aktuel i fjerde sæson af ‘Diamantfamilen’. Det fortæller hun med stor begejstring i en story på sin Instagramprofil.

– Okay. Big, big news for jer, der ikke ved det i hvert fald. Jeg har købt lejlighed, og det glæder jeg mig ekstremt meget til. Jeg har overtagelse den 1. august, siger hun.

LÆS OGSÅ: Realitypar i dyb krise: Begge ramt af stress og depression

Her fortæller hun også, at lejligheden er 118 kvadratmeter, hvilket jo ville være en pæn stor størrelse til én person. Men Thalia har netop brug for pladsen, da hun ikke flytter alene ind i det nye hjem.

– Det bliver bare super fedt at få et dejligt sted, hvor jeg kan have mine tre hunde, som selvfølgelig skal med mig stadig, og bare være os og have et dejligt hjem, lyder det fra ‘Diamantfamilien’-baben.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Reality Awards’-deltager testet positiv: Jeg ligger dødssyg

Hun har til nu boet i Nordsjælland hos sine bedsteforældre, men nu har hun altså fundet den rette lejlighed og rykker sammen med Molly, Duchess og Luluwa til København.

Når de den 1. august er flyttet ind på den nye adresse, skal det første stykke tid bruges på at shine hjemmet lidt op og indrette det.

LÆS OGSÅ: Kylie Jenner åbner op om graviditet

LÆS OGSÅ: Efter flere forhold: Nu er der igen nyt hos Rachel

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THALIA PITZNER 🇩🇰 (@pitzner)

Læs mere om