CHOK: Snyder deltagerne i 'Robinson Ekspeditionen'? - Her & Nu

CHOK: Snyder deltagerne i 'Robinson Ekspeditionen'?

Den virkelige årsag til Tines exit blev ikke vist på skærmen, fastslår hovedpersonen selv.

Af Jonas Sand - 4. september 2018 kl. 17:03

‘Robinson Ekspeditionen’ blev tre deltagere fattigere i gårsdagens afsnit, hvor først Sasha røg ud i dødskampen, og Martin blev taget ud på grund af en skade i ryggen, inden Tine til sidst blev stemt ud.
– For at fungere socialt, så skal man følge med i det, der sker. Og hvis ikke jeg har hjertet med, så gør jeg ikke det, lød det blandt andet fra en skuffet Tine, da hun blev stemt ud i afsnittet.
SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand
LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!
Det stod ikke klart for seerne, hvad hun præcis mente med det. Men det er der en god forklaring på, for seerne fik ifølge Tine ikke sandheden om hendes exit at vide. Det fortæller den udstemte deltager nu.

En skuffet Tine måtte forlade ekspeditionen i mandagens afsnit. (Foto: TV3)


– Jeg blev stemt ud, fordi min holdkammerater valgte at snyde, og det ville jeg ikke være med til. Jeg ville ikke snyde og lyve, for det er ikke sådan, jeg er. Derfor stemte de mig ud, fortæller hun til Realityportalen.
– I programmet sagde de andre blandt andet, at jeg skabte splid og sagde fra omkring ting, men det blev ikke uddybet eller spurgt ind til – i hvert fald ikke, som man ser det på skærmen. Ø-rådet var i virkeligheden over en time langt, hvor vi sad og snakkede om deres snyd, men det har TV3 valgt at klippe ud. Jeg tror, det handler om, at det jo er fucking pinligt for dem – især efter sidste års skandaler med snyd, og nu er det så et helt hold, fortsætter Tine.
LÆS OGSÅ: Deltager tvunget ud af ‘Robinson’: Sådan går det i dag
LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program

Skæld ud fra produktionen

Tine fortæller, at holdkammeraterne ofte snakkede sammen om natten, mens kameraerne var slukkede. Her blevet der både snakket om at gå over til en by på den anden side af øen, hvor de kunne se, at der var bål. Her ville en af holdkammeraterne hente en glød, som kunne bruges til deres eget bål, men det ville Tine ikke være med til.
Holdkammeraterne bad også ifølge Tine hende om at sige til produktionen, at hun havde menstruation, så hun kunne få tamponer, der kunne bruges til at lave bål med. Derudover fortæller Tine, at holdkammeraterne ofte snakkede om taktik og andre ting om natten, selv om de af produktionen havde fået ordre om, at der kunne måtte snakkes om det i dagstimerne, mens kameraholdet var der.
– De snød helt vildt, og jeg ville bare ikke være med til det. Det fandt produktionen også hurtigt ud af, så de kom og spurgte mig, når de havde mistanke om noget. De var jo ikke dumme, og de fandt blandt andet afbrændte tamponer. Jeg fortalte dem det hele, som det var, for jeg ville da ikke sidde og lyve. Og det vil jeg stadig ikke. Jeg er lige blevet uddannet pilot, så hjemmefra er jeg vant til, at hvis man ikke gør tingene efter reglerne, så bliver man fucking fyret, siger Tine.
– Produktionen havde også flere gange fat i os for at skælde os ud. Det var simpelthen så pinligt at se voksne mennesker opføre sig sådan. Det var helt folkeskoleagtigt, og jeg er simpelthen så ked af, at jeg kom på det hold. Jeg har drømt i så mange år om at komme med i ‘Robinson’, og når jeg så endelig kommer med, så er jeg så uheldig at komme på et snyderhold. Det er da utroligt.
LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

TV3: Vi havde ingen beviser

Hos TV3 bekræfter man, at der under det lange ø-råd blev snakket om snyd, men at seerne ikke fik det at se. Det fortæller programredaktør Jesper Kynde, der dog afviser, at produktionen havde beviser på, at der var blevet snydt.
– Hun røg jo ud, fordi hun blev stemt ud af holdkammeraterne. Det er rigtigt, at hun under ø-rådet anklagede dem for at snyde. Men alt hun beskyldte det for, var sket, mens kameraerne var slukkede … hvis det overhovedet var sket. Det var påstand mod påstand. Der var ingen beviser, og derfor tog vi det ikke med, siger han til Realityportalen.
– Hvis samtalerne har fundet sted, hvor de har talt om at stjæle en fisk eller gå længere ud på opdagelse på øen for at samle ting, så er det heller ikke til at vide, om det er noget, de bare har sagt for at være lidt for kække og smarte, og om de overhovedet har haft intentionerne om at gøre det.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise bekræfter: Dropper ‘Forsidefruer’ – men får nyt program
LÆS OGSÅ: Derfor er Karsten Ree slet ikke med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’
Jesper Kynde siger, at man ikke kan nikke genkende til påstanden om, at produktionen har fundet afbrændte tamponer og lignende i lejren.
– Jeg har talt med alle tilrettelæggerne på programmet, og der er ingen af dem, der har set beviser på afbrændte tamponer. Jeg har ikke indtryk af, at Tine er en, der lyver, men hvis hun siger det, så tager hun altså fejl. Det må jeg siger, siger han.
Jesper Kynde bekræfter dog, at produktionen havde fat i hele holdet og gav dem en reprimande, hvor man også fortalte, at der blev holdt ekstra øje med dem. Men han slår fast, at det hverken handler om, at det ville være pinligt, hvis der igen i år var snyd i ekspeditionen, eller at der denne gang var for mange deltagere til at smide dem ud.
– Hvis der havde været klokkeklare beviser på snyd, så havde vi smidt dem ud. Vi har nultolerance over for snyd, og det betyder intet, at det var hele holdet. De var blevet sendt hjem. Men vi havde kun en række påstande og beskyldninger, og det kan vi ikke smide folk ud for, slår han fast.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nyt ‘Paradise’-program