Philip afslører: Simone og jeg ser stadig hinanden - Her & Nu

Philip afslører: Simone og jeg ser stadig hinanden

Philip og Simone ser stadig hinanden, men det er kun som venner.

Af Kenth G. Madsen og Emilie Holm Egebro - 10. september 2019 kl. 12:01

I foråret kunne Realityportalen afsløre, at det var slut mellem Philip May og Simone Hvenegaard. De blev stormende forelsket under deres medvirken i ‘Paradise Hotel’, men kærligheden holdt ikke ved.
Bruddet er en realitet, og de to er fortsat fra hinanden. Der er dog intet drama, og de ses stadig. Det afslørede Philip over for Realityportalen til premieren på Peaky Blinders i Empire Bio på Nørrebro i København.
– Det er altid hårdt med et brud, men det går fremad. Vi er gode venner. Lige meget hvad der kommer til at ske i vores liv, så vil vi altid se hinanden. Kærligheden har været der, og vi finder altid tilbage til det, der var, siger han og fortsætter:

‘Paradise Hotel’-vennerne Philip og Lenny var sammen taget til ‘Peaky Blinders’-premiere. (Foto: Bo Nymann)


– Hun er den, der kender mig allerbedst, men vi er ikke kærester, understregede Philip May.
LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

Simone: Har det fint som single

For Simone har det hele været lidt ensomt, og hun har lige skullet vænne sig til at være single igen. Men generelt nyder hun tilværelsen, fortæller hun til Realityportalen.
– Jeg har da været lidt ensom i Slagelse længe. Mange af mine venner er flyttet til København. Jeg har selvfølgelig haft min familie, som jeg ser virkelig meget, men det har været ensomt at bo alene, også fordi jeg er vant til at have en kæreste. Også fordi jeg ikke lige har været ude at søge på markedet, efter jeg er blevet single.
– Jeg kan mærke, jeg har brug for at være mig selv, fordi jeg har ikke været særlig meget single i løbet af mit liv. Jeg har det fint med at være single, og det er godt, for jeg har brug for at finde mig selv og prøve at finde mig selv.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet single