Peder afslører: Det skete der, da kameraet slukkede

Peder og Sussi ventede på lidt alenetid, før der for alvor blev skruet op for romantikken.

Af Rikke Lynge - 24. februar 2021 kl. 21:25

Peder Damborg og Christian Svaneborg valgte i aftenens afsnit ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ på TV 2, hvem af deres dates de gerne ville på en afsnittende romantisk date med. Begge singelefyre valgte den pige, som de ved første øjekast faldt for under speeddaten.

Dermed tog Peder på romantisk date med Sussi, og Christian tog på romantisk date med Iben, og det var en lettelse at få en date på tomandshold.

LÆS OGSÅ: Blachman med overraskende udmelding

– Det var virkelig dejligt at have hende på egen hånd i stedet for at skulle give opmærksomheden til flere piger. Så er det nemmere kun at snakke med en pige og give hende den fulde opmærksomhed, fortæller Peder, der er ikke i tvivl om, at han valgte rigtig ved at vælge Sussi.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjerne lykkelig: Kan ikke vente til september

Kærlighed hvor kragerne vender. Hurup Thy. (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Hvad man måske glemmer, når man ser et tv-program som ‘Kærlighed hvor kragerne vender’, er, at der rundt om den romantiske date står et helt kamerahold, lydfolk, tilrettelæggere og runnere, hvilket kan gøre det svært at være småforelsket.

– Så venter man på, at de skide kamera ville gå væk, griner Peder og fortæller, hvad der skete, da produktionsholdet tog hjem.

LÆS OGSÅ: Cathrine efter tv-exit: Jeg fortryder, at jeg tog hjem

– Vi blev ikke i autocamperen, for vi var simpelthen så trætte. Så da kameraet blev slukket, så kørte vi bare hjem til mig, fortæller Peder, der også kan afsløre flere detaljer bag kameraet.

– Da kameraet var slukket, der fik jeg et kys. Det var dejligt, afslører Peder, der endnu ikke må fortælle, om det er endt med et forhold til Sussi efter programmet.

Peder Damborg ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ (Foto: Anders Brohus/TV 2)

LÆS OGSÅ: Dansk eller tysk: Hvem er de tyske soldater fra ‘Badehotellet’?

Blev i tvivl den sidste dag

Selvom Peder fra start fik et godt øje til Sussi, så blev han alligevel i tvivl, da valget stod mellem Sussi og Trine.

– Jeg fik snakket lidt mere med Trine og fandt ud af, at hun er en rigtig sød pige. Jeg kom lidt mere ind på hende den sidste dag, så jeg blev meget i tvivl, fortæller Peder til HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: PINLIG BRØLER: Det var en joke!

– Jeg ønskede ikke at skuffe dem, så det var ikke særlig sjovt at skulle tage det sidste valg.

Peder havde ellers indtil det sidste været ret sikker på, at valget skulle falde på Sussi.

– Kampen mod Mathias var også med til, at jeg gik mere målrettet efter Sussi, fordi det blev lidt spændende, da vi var to om hende, afslutter Peder.

LÆS OGSÅ: Merete Mærkedahl om ‘Badehotellet’ sæson 8: Jeg oplever ikke, det er en slutning