PINLIG BRØLER: Det var en joke!

Det var en misforstået joke, at Johan Olsen skulle have landet en stor international rolle.

Af Lykke Buhl - 22. februar 2021 kl. 13:20

I sidste uge kunne flere medier – herunder HER&NU – berette, at Johan Olsen havde fået en skurkerolle i en ny Peter Jackson-film.

Det var nemlig den forklaring, som TV2 viderebragte fra musikeren, på hvorfor, han ikke kunne deltage i interviews i forbindelse med sin rolle i den snartkommende TV2 Charlie-serie ‘Sommerdahl’.

LÆS OGSÅ: Corona-hår: Her er de kendtes skønhedsrutiner i lockdown

Men nu viser det sig, at der er tale om en misforståelse. Den store internationale filmrolle var nemlig bare en joke fra Johan Olsen side.

– Jeg måtte aflyse nogle interviews af personlige årsager. Jeg skrev en beklagende mail til TV2 Kommunikation og Marketing. I slutningen af mailen skrev jeg for sjov den frit opdigtede historie om en Peter Jackson James Bond film, der skulle optages i Amazonas og Dresden med mig som skurken Dr. Schantz, forklarer Johan Olsen og fortsætter:

– Jeg er ikke så aktiv udi emojis, så det stod nok ikke lysende klart, at det var en joke. Jeg beklager rodet og lover at blive bedre til at gøre det klart, hvornår jeg prøver at være morsom, slutter han.

LÆS OGSÅ: Nyt uvenskab i ‘Forsidefruer’

Forsangeren i Magtens Korridorer har forinden haft få roller som skuespiller – blandt andet som pedellen Jack i julekalenderen ‘Juleønsket’ og snart som Anton i ‘Sommerdahl’ –  siden han debuterede på Det Kongelige Teater i 2013. Derudover har han en ph.d. i proteinkrystallografi og arbejder som grundforsker i biokemi på Københavns Universitet.

Men ironi er han åbenbart ikke helt skarp ud i.

– Jeg har netop fået at vide, at jeg skal spille rollen som skurken Dr. Schantz i Peter Jacksons alternative James Bond film, der primært skal filmes i Amazonas og Dresden. Rollen som James Bond, Schantzs evige nemesis, skal spilles af Benedict Cumberbatch. Jeg skal til en såkaldt reading i London, og jeg glæder mig til at spille vaskeægte skurk, lød forklaringen – der altså viste sig at være en joke – dengang fra Johan Olsen.

HER&NU beklager ligeledes at have bragt de urigtige oplysninger.