Paradisoers trekantsdrama: Daniel tjekker frivilligt ud

Daniel vælger at fokusere mere på sin fremtid, og derfor forlader han de andre paradisoer.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. februar 2020 kl. 15:18

Der er ikke længe til ‘Paradise’-baben Emilie Hoffmann flytter ind hos Casper Balo og Daniel Rosendal, som ellers har virket til at have et bånd, der gjorde dem uadskillelige. Planen var, at de tre reality-stjerner skulle bo sammen i den 2-værelses lejlighed i Aarhus.
Men nu er en plan b trådt i kraft, og fra 1. marts vil Daniel ikke længere bo sammen med kæresteparret.
LÆS OGSÅ: Tjekker Casper ind på ‘Paradise’ igen?!
– Jeg har det helt fantastisk med, at jeg skal flytte til Horsens, da det med længder klart er den bedste løsning, og jeg vil hellere være dér og fokusere på min fremtid. Jeg overlader lejligheden til Emilie og Casper, og det ved jeg også, at de er glade for, selvom det betyder, at jeg flytter. Det er bedst for alle parter, siger Daniel til Realityportalen.
Han har boet sammen med Casper siden 1. december sidste år, og han beskriver det kapitel som værende kort, godt og hårdt. Daniel passer både to jobs i Horsens samt træning og boksning, og udover det har han en masse transporttimer, som gør, at han ofte kommer hjem sent om natten.
LÆS OGSÅ: WOW: Her er hemmeligheden bag Jackies vægttab
For Casper har det at bo sammen med Daniel også været et godt kapitel. I hvert fald det meste af tiden.
– Mine fire måneder med Daniel har været med mange grin og gode skænderier. Men er man overhovedet brødre, hvis man ikke skændes? Det er selvfølgelig ærgerligt, ikke at skulle bo sammen med ham mere, men omvendt får Emilie og jeg også en 2-værelses sammen, som jo var drømmescenariet på sigt, skriver Casper i sin insta story.
Det har dog kun været små, uskyldige skænderier, som har handlet om, hvornår man skal støvsuge, eller hvem der skal gå ned med skraldet.
LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt

Gider ikke lege far, mor og børn

Det var ellers planen, at Daniel på sigt ville flytte sit arbejde til Aarhus, og der er også andet end unødvendig transporttid, der har medvirket til beslutningen om at flytte.
– Emilie spiller selvfølgelig en rolle i beslutningen, da jeg ikke gider at lege far, mor og børn. Men selve grunden til at jeg flytter, er transporten, og at jeg pendler frem og tilbage, fortæller Daniel.
LÆS OGSÅ: Vild sexafsløring: ‘Paradise Hotel’-stjerner har haft en femkant
Casper mener, at Emilies rolle kun bærer en brøkdel af ansvaret for, hvordan boligsituationen har ændret sig.
– Han vidste, at vi skulle skilles på et tidspunkt, da hende og jeg skal bo sammen før eller senere. Og nu opstod der en boligmulighed i Horsens, så det passer perfekt, at den ene flytter godt ud, og den anden flytter godt ind, siger Casper.
At Daniel flytter ud, mens kvinden i Caspers liv flytter ind, påvirker dog ikke venskabet negativt.
– Det vil klart ændre på mit og Caspers venskab – men til det bedre. Et eller andet sted flytter jeg også for at få den der følelse af at være brødre frem igen. Den havde vi, da vi mødte hinanden for første gang i Mexico, men den forsvinder automatisk lidt, når man konstant går op og ned af hinanden, forklarer Daniel.