HOT NEWS: 'Paradise'-par flytter sammen

‘Paradise’-baben rykker til Aarhus, og det betyder, at tre reality-stjerner snart bor under samme tag.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. januar 2020 kl. 10:56

Siden de mødtes på ‘Paradise Hotel’, er forelskelsen ikke blevet mindre, men til gengæld har savnet fyldt en del i forholdet. For ‘Paradise’-parret har siden opholdet i Mexico boet med 150 kilometer afstand til hinanden.
Men fra midten af februar skal det for Casper Balo og Emilie Hoffmann være slut med savnet.
LÆS OGSÅ: AV! Såret Freja efter ‘Paradise’: Vi gav forholdet en chance
– Jeg smiler ikke kun på grund af, jeg har fødselsdag, men også fordi jeg endelig kan fortælle, at jeg flytter til Aarhus. Det er simpelthen så svært at undvære Casper, det gør helt ondt indeni, skriver Emilie i et opslag på sin Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: Ærlig paradiso: Jeg ville egentlig ikke være med i ‘Paradise’ 

Disse tre paradisoer flytter sammen

Faktisk er Casper ikke den eneste fyr, Emilie kommer til at flytte sammen med, da Daniel, der lige nu også er med i ‘Paradise Hotel’, også bor i lejligheden i Aarhus.
– Jeg tror bestemt, vi synes, det er en bedre idé, end Daniel synes, det er. Men han har vidst det længe nu, og jeg tror, det er godt, at han har haft tid til at blive mentalt klar på det. Selv synes jeg, det bliver hamrende dejligt endelig at få Emilie til Aarhus, siger Casper til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Kæmpe drama mellem paradisoer: Mobning og storhedsvanvid
Emilie tror også på, det bliver godt, når hun rykker ind hos de to ‘Paradise’-hunks.
– Det bliver spændende. Men de har godt af, at der kommer en kvinde i hjemmet – og de kommer da nok til at nyde godt af det. Alt i alt så tror jeg, det kommer til at gå godt. Når vi altså har fundet plads til alt mit tøj. Jeg har jo længe boet for mig selv og ved godt, hvad det handler om, siger hun med et smil.
LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer
Emilie er uddannet social- og sundhedsassistent og skal finde et job, når hun kommer til Aarhus, inden hun vil læse videre til socialrådgiver.