Paradiso raser: Føler mig stukket i ryggen og til grin

Jonas vil have hævn og sende alle deltagere ud af hotellet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. november 2021 kl. 13:03

I denne uge er Benjamin tjekket ind på hotellet, og som den nye fyr på ‘Paradise Hotel’ får han en magt. Han skal splitte et af parrene ad og gøre en fyr til superskurk.

Valget falder på Jonas og Ida, da han gerne vil bygge et godt og stærkt partnerskab op med hende, og det tager Jonas naturligvis på ingen måde med et smil.

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Ses med Mikkel igen

– Jeg er ked af det, Benjamin, men jeg tænker faktisk, det er et dumt valg, du har taget i dag. Jeg kan faktisk heller ikke se logikken i det, siger Jonas.

– Jeg er rigtig sur over, at det er mig, der skal være en eller anden pis-superskurk og flytte på solo. Det har jeg ikke lyst til at være en del af, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Hadbeskeder får konsekvenser for Ralf

Derimod er Ida til gengæld meget glad og lettet over Benjamins valg, og Jonas er da også helt klar over, at der er nogle, der har påvirket Benjamin til at tage valget.

– Jeg føler mig meget stukket i ryggen. Jeg føler mig ærligt talt også lidt til grin. Og jeg vil egentlig bare gerne have alle de her mennesker ud nu, der har været med til at sætte mig i fare, siger Jonas.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på Viaplay.