Paradiso efter exit: Hun droppede mig

De havde planlagt at genoptage kontakten, men afstanden gjorde det svært.

Af Anna Løwe - 30. juni 2021 kl. 19:59

I dagens ‘Paradise Hotel’-afsnit må Nikolai Nedergaard pakke sine kufferter og tjekke ud af hotellet, efter han og Léa er blevet spillet ud mod hinanden, og et overtal af gæsterne vælger at redde Léa.

De to måtte på brutal vis sige farvel, inden de vidste, om de var købt eller solgt, og de var ellers godt i gang med at blive lidt mere end bare et ‘Paradise’-par.

LÆS OGSÅ: WOW: Er vinderen afsløret?

Nikolai fortæller:

-Jeg havde ikke set den komme. Da Lea og jeg var nede på værelset, og vi skulle have håndjern på, var jeg sikker på, at man skulle i parduel, og derfor følte jeg mig ikke usikker, fordi Lea og jeg var så stærkt et par sammen. Vi havde mennesker, vi stolede på ville støtte os, men da jeg fandt ud af, at det er en kædereaktion, og Lea eller jeg ryger… Da kunne jeg godt mærke, at jeg ikke havde det godt!

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

Nikolai og Léa havde da også fundet melodien, og blev af blandt andet beskrevet som ‘så søde sammen’. Og det smerter da også Nikolai, at han nu skal smide Léa ud eller smides ud af hende:

– Hun var den sidste, jeg ville i duel imod. Da vi skal vælge, hvem der ikke skal have lov til at stemme, siger jeg faktisk til Léa, at hun bare kan vælge, fordi spillet var ikke vigtigere for mig end hun var.

– Det skal så lige siges, at Léa havde det på samme måde – det var ikke sådan, at hun vægtede spillet højere, men vi skulle blive enige, og vi vælger så Monique! Der havde jeg allerede set den komme lidt, men holdt min forsvarstale, og hvis alle pigerne havde tænkt på dem selv, var det Léa, der var røget. Jeg får overtalt Jamie til at stemme Léa ud, men jeg forstår Jasmins valg. Det var mellem hendes bedste ven og bedste veninde.

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Endelig sygdomsfri

Skulle ses igen i Danmark

Nikolai og Léa skiltes altså under triste omstændigheder, men de aftalte at ses igen, når de begge var på dansk jord, fortæller Nikolai, der var blevet rigtig glad for sin partner:

– Da jeg røg ud, sagde vi til hinanden, at vi skulle se hinanden, når vi kom til Danmark, hvilket vi gjorde. Og vi har altid haft det godt, Léa og jeg, jeg tror bare, at afstanden havde meget at sige. Jeg er fra Jylland, og hun er fra København. Men jeg holder stadig meget af Léa, og vi har det supergodt i dag! Vi snakker stadig sammen som rigtig gode venner.

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso svigtet af kæresten

Til spørgsmålet om, hvorvidt Nikolai og Léa forsøgte at blive et par i Danmark, svarer Nikolai:

– Vi prøvede at se, men ved ikke rigtig, om man kan sige vi sås, vi forsatte bare stemningen, og ville se, hvad det kunne blive til. Men vi blev hurtigt enige om, at det bare ikke gik for Léa. Det var jo mest hende, der ikke ville mere.

– Jeg blev ked af det, fortsætter Nikolai og uddyber:

– Hun var jo en dejlig pige, og alt inde på ‘Paradise’ var rigtigt. Men jeg var jo glad for, at hun var ærlig. Har intet ondt mod hende, og vi snakker godt sammen i dag.

LÆS OGSÅ: Så rig er Mascha Vang