WOW: Er vinderen afsløret?

Spændingen stiger i programmet, men nu er vinderen måske allerede afsløret.

Af Louise Vilsbøl - 30. juni 2021 kl. 14:59

Hver søndag kan man se et nyt afsnit af den populæres realityserie ‘Prince Charming’, hvor Jonas Løvik dater en række mænd i håbet om at finde den eneste ene. Lige nu er alt åbent i programmet, hvor der bliver kysset på kryds og tværs, og det ser ikke ud til, at prinsen har en klar favorit.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vært afslører massivt utroskab

Men hvis man følger Jonas på Instagram, så har man måske studset over, at han netop nu hænger ud i Barcelona med en af fyrene fra programmet, så spørgsmålet er, om prinsen er kommet til at afsløre vinderen før tid.

På både Jonas’ og Mikkels Instastory kan man se de to tilbringe tid sammen i aftes på et billede, hvor Mikkel sidder med armen om Jonas på noget, der ligner en restaurant.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par sønderknust: 1-årig datter død i tragisk ulykke

Mikkel har også uploadet et billede fra Barcelona, hvor han blandt andet skriver hashtag love (kærlighed, red.) – spørgsmålet er så, om det er kærlighed til byen eller kærlighed i byen. I programmet er alt indtil videre åbent, men stemningen mellem Mikkel og Jonas er i hvert fald stadig god her efter programmet, så må tiden vise, om det er Mikkel, der løber med prinsen på den hvide hest.

Jonas og Mikkel er ikke de eneste, der ses efter programmet. Til Reality Awards dukkede Amir og Martin Oliver op sammen, og her blev der udvekslet flirtende blikke og meget nærkontakt, men de ville ikke fortælle, om de var blevet kærester.

Se klippet fra søndagens afsnit, hvor Elias afslører den tragiske historie om sin voldtægt herunder, og se flere afsnit på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Ikke vist på tv: Panik i ‘Løvens Hule’

 

Læs mere om