‘Paradise’-Sinan: Fortryder, jeg valgte min bror

Sinan havde taget sit valg, uanset om det var hans bror eller ej, men han mener måske, det var en fejl.

Af Louise Vilsbøl - 14. april 2021 kl. 14:02

Onsdagens afsnit af ‘Paradise Hotel’ byder på et svært valg for Sinan Türkmen, hvis bror, Aykut, tjekker ind. Her skal han nemlig vælge mellem at danne par med sin bror eller partneren Monique, som han lynhurtigt var blevet gode venner med.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

Selvom både Sinan og Aykut understreger i afsnittet, at de ikke har et særlig godt bånd til hinanden, så vandt familierelationen, og Sinan valgte at hjælpe sin bror, men det var måske ikke det rigtige valg.

– Alle fortjener en fair chance herinde, og det siger jeg ikke kun, fordi han er min bror, men enhver person fortjener en chance. Så jeg gav ham en chance og valgte at sove sammen med ham. Men det betyder ikke, at jeg kommer til at spille med ham i spillet. Jeg tænkte også bare, at det her er midlertidigt, så det var også lidt dumt, jeg fortryder også lidt, at jeg valgte ham som min partner i stedet for Monique, for jeg kunne også godt spille godt med Monique, og det ødelagde jeg måske, afslører Sinan og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Trine åbner op om bruddet med Mathias

– Hun blev sgu ret sur og mistede tilliden til mig. Jeg vidste godt allerede der, at jeg ikke kunne få tilliden tilbage fra Monique. Jeg vidste godt der, at jeg måske gjorde noget dumt, ved at jeg hjalp min bror ind på hotellet, at jeg ligesom blev trampet ned for ham. Men jeg var et godt menneske og gjorde det for ham. Det var synd, hvis han skulle på solo, når alle andre bare havde stærke relationer. Jeg synes, det var mega synd, da han bare kom ind helt random som et æggehoved.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kræftsygdom

Monique: Jeg forstår godt hans valg

I programmet kalder Monique beslutningen for hjernedød, og hun er tydeligt sur og siger fuckoff, da Sinan siger, at han ikke vil ødelægge deres venskab. Den dag i dag har hun dog mere forståelse for hans valg.

– Helt til at starte med så var jeg jo pisse ærgerlig over det, for jeg synes jo, Sinan og jeg havde en pisse fed kemi. Vi klingede bare super super godt, og som jeg også siger til ham, så ville jeg gå hele vejen med den partner, jeg fik, og jeg ville gå hele vejen med den partner og være ærlig hele vejen. Så at han allerede skifter mig ud der, det bliver jeg selvfølgelig træt af. Og jeg havde håbet lidt, det kunne være anderledes, fastslår Monique og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mai Manniche fritaget for COVID-19 pas

– Men hvis man nu skal være voksen og sætte sig lidt i hans sted, så kan man også godt forstå, han vælger sin bror, for han har jo også en familie, og det er hans bror. Og hvis han skal hjem til sin familie og sige, at han har valgt sin bror fra og bare smidt ham hjem fra Mexico, når han har været der i en eller to dage, så tror jeg fandeme, der ville være et ramaskrig derhjemme. Så jeg kan godt forstå ham, men jeg havde håbet, det ville være anderledes, for jeg ville virkelig gerne gå langt med Sinan.

Se med, hvordan det går for Monique og de to brødre på Viaplay og Viafree, hvor årets sæon af ‘Paradise Hotel’ er i fuld gang. Følg Monique på Instagram HER, følg Sinan på Instagram HER og Aykut på Instagram HER.